Ντόστανιτς: Έχουμε μάθει να λειτουργούμε υπό πίεση

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε για μία ακόμη φορά ο Ράτκο Ντόστανιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον νικηφόρο αγώνα με τον Α.Ο. Σελλάνων. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως δεν είναι εύκολο να πετύχεις τρεις συνεχόμενες νίκες στην έδρα σου και πως οι παίκτες του έχουν μάθει να δουλεύουν με πίεση και να αποδίδουν το μάμιξουμ.

Αναλυτικά:

«Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και την δικιά μας την ομάδα. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και τρίτη νίκη δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Είδατε ότι συνέχεια υπάρχει αυτή η πίεση μέχρι να βάλουμε το πρώτο γκολ, αλλά οι παίκτες έχουν μάθει να ζουν κάτω από αυτή την πίεση. Ήταν ήρεμοι και ήρθε το γκολ. Παίξαμε με μια ομάδα που είχε πάρα πολύ καλή οργάνωση στο αμυντικό κομμάτι. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Ήταν επικίνδυνοι σε κάποια σημεία, αλλά είδατε κι εσείς ότι δημιουργούμε πολλές φάσεις και είμαστε συνέχεια επικίνδυνοι και οι ποδοσφαιριστές δίνουν συνέχεια ότι έχουν απ’ τον εαυτό τους για να ευχαριστήσουν τον κόσμο».

Για τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα που αγωνίστηκαν στον αγώνα:

«Αυτή είναι η δουλειά τους και γι’ αυτό επιλέξαμε αυτούς τους παίκτες με μεγάλη σκέψη. Μπήκαν πολύ γρήγορα στην ομάδα και βοήθησαν την ομάδα και άρα είμαστε κι εμείς ευχαριστημένοι γιατί επιλέξαμε δύο παίκτες που βοήθησαν την ομάδα άμεσα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις