Νίκη Βόλου: Κανένας Α.Ο. Σελλάνων δεν θα μας αποπροσανατολίσει

Η προσβλητική ανακοίνωση του Α.Ο. Σελλάνων για τη Νίκη Βόλου, έφερε την αντίδραση της διοίκησης των κυανολεύκων. Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της βολιώτικης ομάδας αναφέρει πως κατανοεί την πικρία των διοικούντων της ομάδας του Προαστίου αλλά δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με μυθεύματα που αναφέρονται στην ανακοίνωσή τους.

Η ανακοίνωση-απάντηση της Νίκης Βόλου:

“Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 επιθυμεί να απαντήσει στην ανακοίνωση στην οποία εξέδωσε η Διοίκηση του Α.Ο. Σελλάνων.

Κατανοούμε πλήρως την πικρία για την ήττα της ομάδας σας στο Πανθεσσαλικό καθώς δεν καταφέρατε να δώσετε τη μεγάλη χαρά στους φίλους της ομάδας σας, αλλά και σε όσους είχαν επενδύσει σ’ αυτή, κερδίζοντας την ιστορική Νίκη Βόλου.

Με δήθεν προθέσεις, φανταστικά μπουκάλια και κατάρες δεν θα ασχοληθούμε γιατί κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Όσον αφορά τον κ. Ιμεράι, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, εμείς τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής όπως και οι φίλοι της ομάδας μας, είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτόν και τα όσα ρατσιστικά και ξενοφοβικά σχόλια ακούστηκαν από τους 20 φιλάθλους σας που είχαν την τιμή να βρεθούν στο Πανθεσσαλικό, πιστεύουμε πως δεν εκφράζουν το σύνολο της ομάδας σας.

Τέλος, καλό θα ήταν πριν εκδώσετε μία προσβλητική ανακοίνωση για έναν ιστορικό σύλλογο να μπαίνατε στον κόπο να διαβάσετε έστω κι ένα μικρό τμήμα της ιστορίας της. Είναι βέβαιο πως τα γραφόμενά σας θα περιείχαν μεγαλύτερο σεβασμό.

Υ.Γ. Παρόλο που η όμορφη πόλη μας είναι αρκετά μεγάλη, να ξέρετε πως τίποτα δεν μένει κρυφό…

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924

Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις