Έκοψε την πίτα του ο Ολυμπιακός Β. και βράβευσε αθλητές του (photos)

Στο Πνευματικό Κέντρο ο Ολυμπιακός Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για όλα τα τμήματα του συλλόγου, σε μια εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού.

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Νίκο Τσεκούρα, αφού καλωσόρισε τους αθλητές του συλλόγου, τους γονείς και όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία, στη συνέχεια τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Με την ευκαιρία της εκδήλωσης θα ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα για όλους εμάς που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε σε αυτή την όμορφη πόλη και έχουμε ζήσει χαρές, στενοχώριες, νίκες, ήττες, με αυτόν τον μεγάλο σύλλογο σε όλα τα αθλήματα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι απλά ένα σωματείο. Είναι η ιστορία αυτής της πόλης, είναι κομμάτι και κουλτούρα αυτής της πόλης, είναι ο πρεσβευτής της πόλης του Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αρχές και αξίες που οι εκάστοτε διοικούντες μεταδίδουν στους νέους αθλητές και στις νέες αθλήτριες, ώστε να γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θέλει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, από τα άλλα σωματεία. Είμαστε υπέρ της ισονομίας και της ισότητας. Θέλει όμως να πάρει αυτά που δικαιούται για τα 82 χρόνια προσφοράς του στην κοινωνία και στη νεολαία του Βόλου.

Οι στόχοι είναι σαφείς. Το αθλητικό κέντρο στην Άλλη Μεριά πρέπει να ολοκληρωθεί και να δοθεί στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ορίζει η συμφωνία πώλησης του. Θα αναβαθμίσει την περιοχή της Άλλης Μεριάς και θα γίνει χώρος άθλησης για τους κατοίκους του Βόλου και της γύρω περιοχής.

Το ΕΑΚ πρέπει επιτέλους να ανακατασκευαστεί και μαζί με το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ και το κολυμβητήριο να αποτελέσει τη μόνιμη και ιστορική έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, που φέρει το όνομα του μεγάλου ποδοσφαιριστή μας Τάκη Συνετόπουλου».

Πριν την κοπή πίτας και τις βραβεύσεις, οι χορευτές της σχολής Dance Studio παρουσίασαν ένα χορευτικό σόου, ενώ ο πατήρ Επιφάνειος ευλόγησε και έκοψε την πίτα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου βράβευσε δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου που αγωνίστηκαν στην ομάδα τη δεκαετία του ’60 και συγκεκριμένα τους Λάκη Βλαχάβα και Σταύρο Μανθογιάννη.

Βραβεύτηκε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την άνοδο στην Γ’ Εθνική και την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ της περσινής περιόδου, με τον Σταμάτη Σκαμάγκα να παραλαμβάνει το Κύπελλο και τα μετάλλια, μαζί με τους Θοδωρή Ίλτσογλου και Θωμά Χαρχαρή.

Η αρσιβαρίστρια Ειρήνη Γαλανή βραβεύτηκε για τα τρία μετάλλια που κατέκτησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων, ενώ βραβεύτηκαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του συλλόγου: Ελευθερία Στάμου (πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Νεανίδων στην τεχνική κολύμβηση, 5η θέση στους Πανευρωπαϊκούς της Κωνσταντινούπολης), Σοφία Τρύπα (πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Παγκορασίδων Α’), Απόστολος Στάμος (πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Παίδων στις μεγάλες αποστάσεις), Δέσποινα-Μαρία Παπαδοπούλου, Δημήτρης Ιωάννου, Βασιλική Ματζιάρη (για την 2η και 3η νίκη τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης), Ιωάννης Δημητρίου, Φωτεινή Βαραλή, Άρτεμις Σανιδά (για την διάκριση τους και την επιτυχία της 3ης θέσης στο χειμερινό πρωτάθλημα τεχνικής και κλασσικής κολύμβησης).

Επίσης, βραβεύτηκαν και οι νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες του συλλόγου:

Μελίνα Κυρμά, Νικόλαος Λύτρας, Γεώργιος Ξυνομπίτης, Αριστοτέλης Ρούμπος, Κωνσταντίνα Φαλκή, Βανέσσα Χαζίς, Ιωάννης Διβάνης, Ιωάννης Κορώνης, Λυδία Πανελόγλου, Ευάγγελος Σανιδάς, Ευτυχία Φασουλίδη, Αθνάσιος Αυγέρος και Δήμητρα Κωστάκη.

Τέλος, βραβεύτηκε η Αλεξάνδρα Δημητρακοπούλου, πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία της. Νικήτρια στο Διεθνές μίτινγκ του Βελιγραδίου. Με όριο συμμετοχής στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες της Βουδαπέστης. Η Σπυριδούλα Ιωάννου για την 3η θέση στο πρωτάθλημα masters στην κατηγορία της.

Το «παρών» στη εκδήλωση έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, με τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα να εύχεται το 2019 να είναι η χρονιά της επιστροφής του συλλόγου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις