Ξηροφώτος: Εύχομαι στη Νίκη να βγει πρωταθλήτρια

Πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή χαρακτήρισε τη Νίκη Βόλου ο Στέφανος Ξηροφώτος και ευχήθηκε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο τεχνικός του Α.Ο. Σελλάνων στάθηκε στην αποβολή του ποδοσφαιριστή του, που κατά την άποψή του, έκρινε την τελική έκβαση του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι για τη δικιά μας την ομάδα, παίζαμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς καταφέραμε να πάμε το ματς στη λεπτομέρεια και πιστεύω πως σταθήκαμε πολύ καλά. Τελικά, η λεπτομέρεια ήταν ένας εξωγενής παράγοντας, μια απόφαση του διαιτητή, που αποφάσισε να βγάλει μια κόκκινη κάρτα στο 60’ και όρισε την τύχη του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να ισοφαρίσουμε παρόλο που ήμασταν με δέκα παίκτες, ρισκάραμε, δεν έγινε το 1-1 έγινε το 2-0. Συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή και εύχομαι να βγει πρωταθλήτρια».

Για το αν η Νίκη χρειάστηκε εξωγενείς παράγοντες (διαιτησία) για να κερδίσει:

«Απ’ ότι φάνηκε ναι. Άλλαξε το παιχνίδι μετά την αποβολή. Εσείς άμα έχετε άλλη γνώμη γράψτε την. Ερώτηση μου κάνετε και σας απαντάω. Απ’ ότι αποδείχθηκε, ναι».

Για την ιδιαιτερότητα του αγώνα λόγω του ότι αντιμετώπισε μία ομάδα στην οποία ήταν για δύο χρόνια προπονητής:

«Ήταν δύσκολη μέρα για εμένα, με ανάμεικτα συναισθήματα. Με αυτή την ομάδα έζησα και λύπες και χαρές, γέλια και κλάματα. Όμως αυτή τη στιγμή έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο κι εύχομαι στην ομάδα ότι το καλύτερο».

Ο Στέφανος Ξηροφώτος ολοκληρώνοντας τόνισε πως η ομάδα του κοιτάζει όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και προσπαθεί για το καλύτερο: «Η ομάδα μας έδωσε την απάντηση στο γήπεδο. Είναι μια ομάδα δυνατή, κοιτάει όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και προσπαθούμε από κάθε παιχνίδι να πάρουμε το καλύτερο. Το κάναμε και σήμερα μέχρι το 90’».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις