Δεμηρτζόγλου: Δεν είναι τυχαία η πορεία της ομάδας

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νίκης Βόλου έκανε ο Κωστής Δεμηρτζόγλου, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Α.Ο. Σελλάνων. Ο νεοαποκτηθέντας παίκτης της Νίκης έβαλε την σφραγίδα του στη νίκη της ομάδας του καθώς από δικές του ασίστ σημειώθηκαν τα δύο τέρματα που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κωστής Δεμηρτζόγλου:

«Δεν θέλω να πω πολλά για το ματς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου γιατί πραγματικά ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Τρία παιχνίδια σε επτά ημέρες δεν είναι καθόλου εύκολο να το πετύχεις, ειδικά όταν μια ομάδα κάνει πρωταθλητισμό. Παρόλα αυτά έγινε σωστή διαχείριση των ποδοσφαιριστών και των προπονήσεων από τον κόουτς και καταφέραμε και πήραμε εννέα βαθμούς που είναι πάρα πολύ σημαντικοί αυτή τη στιγμή για εμάς. Θέλω να πω ότι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δεν κερδίζεις απλά με τύχη ή οτιδήποτε άλλο. Δουλεύει πολύ η ομάδα, υπάρχουν παίκτες με ταλέντο. Μπορεί να είμαι λίγες μέρες στην ομάδα αλλά πιστέψτε με βοηθάνε πολλοί παράγοντες, όπως το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια και φυσικά η δουλειά που γίνεται από τον κόουτς και τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να κερδίζουμε κάθε Κυριακή, γιατί για εμάς κάθε αγώνας από εδώ και πέρα είναι τελικός. Ο στόχος για τη Νίκη είναι ένας κι όλοι ξέρουμε ότι είναι η άνοδος».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα και την πολύ καλή απόδοσή του που συνοδεύτηκε από δύο ασίστ:

«Πιστεύω ότι έχω προσαρμοστεί, μ’ έχουν βοηθήσει τα παιδιά, ο προπονητής, όλα είναι μια χαρά. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα σήμερα την ομάδα, αλλά πιο πολύ μ’ ενδιαφέρει που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν κοιτάω ούτε την ασίστ, ούτε τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις