Χάδιαρης: Δεν κατάλαβα γιατί δέχθηκα τη δεύτερη κίτρινη

Ο Βαγγέλης Χάδιαρης στάθηκε ο μοιραίος παίκτης για τον Α.Ο. Σελλάνων καθώς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 50′ υποχρεώνοντας την ομάδα του να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα. Ο αμυντικός μέσος της ομάδας του Προαστίου μίλησε για την αποβολή του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Πανθεσσαλικό και ισχυρίστηκε πως ήταν φάουλ, όχι όμως και κίτρινη κάρτα.

Αναλυτικά:

«Όσον αφορά το παιχνίδι θεωρώ ότι η Νίκη Βόλου είχε την υπεροχή όσον αφορά την κατοχή της μπάλας. Εμείς ήμασταν διαβασμένοι αμυντικά και θεωρώ ότι δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον. Έβγαινε απειλητικά στην περιοχή μας, αλλά μέχρι εκεί πέρα. Πιστεύαμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα ανεβαίναμε, θα παίρναμε μέτρα στο γήπεδο. Θέλω να σταθώ στην αποβολή μου. Ήταν μια φάση που ανοίγει την μπάλα ο παίκτης της Νίκης Βόλου, πάω να βγω στη μπάλα εγώ, δεν πήγα ούτε να κλωτσήσω ούτε τίποτα. Έβαλε το σώμα του ωραίο ο Ιορδανίδης και μου παίρνει το φάουλ, χωρίς να είναι ούτε δυνατό ούτε τίποτα. Με φωνάζει ο διαιτητής και μου βγάζει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ούτε που πήγε το μυαλό μου, κι ακόμη δεν κατάλαβα γιατί την «έφαγα» τη δεύτερη κίτρινη. Θα το δω στο φύλλο αγώνος».

Για το ότι δεν υπήρξε διαμαρτυρία για την απόφαση της αποβολής του:

«Όταν βγαίνει κόκκινη κάρτα γίνεται να αλλάξεις την απόφαση; Δεν γίνεται. Δεν είναι κάρτα κατά την άποψή μου και πιστεύω πως είμαι αντικειμενικός. Φάουλ έκανα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις