Επική ανατροπή από Ιάσονα Άλλης Μεριάς

Μια ασυνήθιστη και ταυτόχρονα εντυπωσιακή εξέλιξη είχε η αναμέτρηση του Άνθ. Γαζή με τον Ιάσονα Αλ. Μεριάς, όπου είχαμε πλήρη ανατροπή του σκορ σε διάστημα πέντε λεπτών, από το 89’ ως το 94’, οπότε το 1-0 μετατράπηκε σε 1-3!

Συγκεκριμένα ο γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπρισμπέου στο 30’ για να έχουμε στο 89 εκτέλεση φάουλ από τον Άλμπα, ασθενή απόκρουση από τον τερματοφυλακα και γκολ από τον Περεντίδη, στο 92΄’ το 1-2 απο εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Άλμπαν που πέρασε τέσσερις αντιπάλους κι ολοκληρωσε την προσπάθεια του με πλασέ και το τελικό 1-3 στο 94΄με τον 15χρονο Λαμπρινίδη, ο οποίος στη δεύτερη συμμετοχη του πέτυχε δεύτερο γκολ, μετά από ασίστ του Άλμπα και ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο δεξί “Γ” του τερματοφυλακα.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Ιάσονα Αλ. Μεριάς θεωρεί πως στη φάση του εις βάρος της πέναλτι υπήρχε επιθετικό φάουλ και ότι ο διαιτητής δεν προστάτεψε πειθαρχικά την ομάδα στη προκλητική συμπεριφορά των αντιπάλων.

ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Μυλωνάς, Δρακουταΐδης, Αλεξίου, Μάρκος, Κωστάκης, Βούλγαρης, Κατσικαδάμος, Μπρισμπέος, Λινάρδος (75’ Αλτίνης), Κίτσας, Κιπτίου.
ΙΑΣΩΝ: Μουράβα, Σπύρου, Πουρνάρας (60’ Σαββάκης), Παρασκευάς (30’ λ.τρ. Βαλαρούτσος), Αλβανόπουλος, Τσίγκας, Άλμπαν, Λάμπρου, Δημόπουλος (55’ λ.τρ. Τσάμης), Περεντίδης, Ματθαίου (20’ Λαμπρινίδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις