Επική ανατροπή από Ιάσονα Άλλης Μεριάς

Μια ασυνήθιστη και ταυτόχρονα εντυπωσιακή εξέλιξη είχε η αναμέτρηση του Άνθ. Γαζή με τον Ιάσονα Αλ. Μεριάς, όπου είχαμε πλήρη ανατροπή του σκορ σε διάστημα πέντε λεπτών, από το 89’ ως το 94’, οπότε το 1-0 μετατράπηκε σε 1-3!


Συγκεκριμένα ο γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπρισμπέου στο 30’ για να έχουμε στο 89 εκτέλεση φάουλ από τον Άλμπα, ασθενή απόκρουση από τον τερματοφυλακα και γκολ από τον Περεντίδη, στο 92΄’ το 1-2 απο εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Άλμπαν που πέρασε τέσσερις αντιπάλους κι ολοκληρωσε την προσπάθεια του με πλασέ και το τελικό 1-3 στο 94΄με τον 15χρονο Λαμπρινίδη, ο οποίος στη δεύτερη συμμετοχη του πέτυχε δεύτερο γκολ, μετά από ασίστ του Άλμπα και ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο δεξί “Γ” του τερματοφυλακα.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Ιάσονα Αλ. Μεριάς θεωρεί πως στη φάση του εις βάρος της πέναλτι υπήρχε επιθετικό φάουλ και ότι ο διαιτητής δεν προστάτεψε πειθαρχικά την ομάδα στη προκλητική συμπεριφορά των αντιπάλων.

ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Μυλωνάς, Δρακουταΐδης, Αλεξίου, Μάρκος, Κωστάκης, Βούλγαρης, Κατσικαδάμος, Μπρισμπέος, Λινάρδος (75’ Αλτίνης), Κίτσας, Κιπτίου.
ΙΑΣΩΝ: Μουράβα, Σπύρου, Πουρνάρας (60’ Σαββάκης), Παρασκευάς (30’ λ.τρ. Βαλαρούτσος), Αλβανόπουλος, Τσίγκας, Άλμπαν, Λάμπρου, Δημόπουλος (55’ λ.τρ. Τσάμης), Περεντίδης, Ματθαίου (20’ Λαμπρινίδης).