Παίκτης της Νίκης Βόλου ο 22χρονος Απόστολος Τσιώλης

Στην απόκτηση του Απόστολου Τσιώλη προχώρησε η Νίκη Βόλου. Ο 22χρονος μέσος αγωνίζονταν με τη φανέλα του Γ.Σ. Αλμυρού στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, καταγράφοντας 15 συμμετοχές και ένα τέρμα. Ο Τσιώλης μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και τον χαρακτηρίζει η πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση και η ταχύτητα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός στα 17 του χρόνια επιλέχθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης να αγωνιστεί Κ19 της ομάδας όπου και έπαιξε για δύο χρόνια. Στη συνέχεια και πριν ακόμη συμπληρώσει το 20 έτος της ηλικίας του φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού καταγράφοντας 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Λουτράκι και Μαύροι Αετοί αποτέλεσαν τους επόμενους σταθμούς της καριέρας του. Με την ομάδα του Ελευθεροχωρίου ο Τσιώλης συμμετείχε σε 16 αγώνες πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Ο Ρήγας Φεραίος ήταν η επόμενη ομάδα του Τρικαλινού μέσου καταγράφοντας 23 συμμετοχές και τρία τέρματα. Ο Απόστολος Τσιώλης μπήκε στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νίκης Βόλου μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στις 2 Δεκεμβρίου καθώς ήταν από τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων που ξεχώρισαν.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Απόστολο Τσιώλη.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός (10/12/1996) έχει ύψος 1,77 και ξεκίνησε την καριέρα του από την U19 του Αστέρα Τρίπολης ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Πιερικό, στον ΠΑΟ Λουτράκι, στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, στον Ρήγα Φεραίο και στον Γ.Σ. Αλμυρού με τον οποίο στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος είχε 15 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις