Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Βετεράνοι της Νίκης (photos)

Την καθιερωμένη, πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο εστίασης «Τα Καναράκια». Το παρών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου των Βετεράνων ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου, έδωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Φάτσης, ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Ιμεράι, καθώς και ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Πολύ σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για την οικογένεια της Νίκης Βόλου. Στο κέντρο “Τα Καναράκια” συγκεντρωθήκαμε όλοι οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές, αφενός να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, αφετέρου να τιμήσουμε όλους εκείνους όπου το 1976 και σε διάστημα τριών ημερών κατόρθωσαν να πετύχουν την άνοδο στην Β΄ Εθνική και στην συνέχεια στην Λαμία να σηκώσουν το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Στη χθεσινή βραδιά εκτός των Βετεράνων, παρευρέθηκε ο βουλευτής Μεϊκόπουλος Αλεξ., ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Στ. Φάτσης, ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Νίκος Ιμεράι , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστετέλης Μπασδάνης και ο πρόεδρος των Βετεράνων Α.Ο. Τρικάλα, Στ. Πιάζας. Το φλουρί το κέρδισε ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής Παπαδόπουλος Κώστας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις