Μονόδρομος η νίκη στο Αιγίνιο για ΝΠΣ Βόλος

Στο Αιγίνιο με τον τοπικό Αιγινιακό αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ ο ΝΠΣ Βόλος. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους «κυανέρυθρους», ύστερα από την ήττα από τον Ηρακλή στη Νεάπολη.

Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο, οι οποίοι βρίσκονται τρεις βαθμούς μπροστά από την δεύτερη της κατάταξης Κέρκυρα, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους και να αποκτήσουν σημαντικό πλεονέκτημα στη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.

Ο ΝΠΣ Βόλος δεν έχει νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια (ισοπαλία με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη και ήττα εντός έδρας από τον Ηρακλή) και στο σημερινό παιχνίδι αποκλειστικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Ο Κώστας Ηλιόπουλος επιστρέφει στην ομάδα, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο ματς με τον Ηρακλή. Αντίθετα, δεν θα είναι στη διάθεση του Χουάν Φεράντο και πάλι ο Κάρλες Κότο, ο οποίος εξακολουθεί να είναι τραυματίας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Καμπαγέρο και Ουνγιαλίδης, οι οποίοι είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι οι: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Μάντζης, Λούκας, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Δόρης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας και Κόκορης.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Ματθαίος Βουρνέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Τάσο Φράγιο και Ηλία Παπαδόπουλο, επίσης από την ίδια Ένωση. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Νίκος Τεβεκέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις