Σπουδαία μεταγραφή για Ρήγα η απόκτηση του Παύλου Βανγκέλι

Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Ρήγας Φεραίος, στην προσπάθεια που καταβάλει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ και της ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Συγκεκριμένα, στην ομάδα του Βελεστίνου θα αγωνίζεται στο υπόλοιπο της χρονιάς ο Παύλου Βανγκέλι. Ο έμπειρος μέσος (γεννήθηκε στις 25/5/1984) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Γ.Σ. Αλμυρού (έπαιξε φέτος σε 11 παιχνίδια στην Γ’ Εθνική), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Αμβρυσσέα Διστόμου (19 συμμετοχές).
Έχει πλούσια εμπειρία από τις ομάδες στις οποίες έπαιξε στο παρελθόν και δεν είναι λίγες. Συγκεκριμένα, έχει φορέσει την φανέλα των Ποντιακού Νέας Σάντας, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκού, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟ Νέων Επιβατών, Παναιτωλικού, Ρόδου, Αναγέννησης Επανωμής, Ηρακλή Ψαχνών, Κορίνθου Τυρνάβου, Πανηλειακού, ΑΟ. Τρίκαλα, Αιολικού και Αήττητου. Συνολικά έχει καταγράψει 59 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ και ένα γκολ και 183 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική, πετυχαίνοντας ένα τέρμα.
Η ανακοίνωση της διοίκησης είναι η εξής: «Ο Α.Σ. «Ρήγας Φεραίος» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παύλου Βανγκέλι. Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή που υπέγραψε σήμερα Τετάρτη 30/1 στην ομάδα μας.
Με την απόκτησή του Παύλου Βανγκέλι η μεσαία γραμμή του Ρήγα ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό. Η αξία του είναι γνωστή ανά το Πανελλήνιο. Σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες. Διαθέτει τεράστια εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Φούτμπολ Λιγκ και της Γ’ Εθνικής και δεν είναι τυχαίο ότι στις Εθνικές κατηγορίες μετρά 242 συμμετοχές και 17 γκολ. Τη φετινή σεζόν ξεκίνησε στον Γ.Σ. Αλμυρού και έπαιξε βασικός στα 11 πρώτα παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έως ότου αποχώρησε. Καλωσορίζουμε τον Παύλο Βανγκέλι στην μεγάλη οικογένεια του Ρήγα Φεραίου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις