Ξέσπασε με “τεσσάρα” ο ΝΠΣ Βόλος

Ο ΝΠΣ Βόλος μετά την ήττα του Σαββάτου (26/1) από τον Ηρακλή ήρθε πιο κοντά στους διώκτες του, αλλά αυτό κράτησε μόλις για λίγες ημέρες, αφού απέχει πάλι έξι βαθμούς μετά τη νίκη μέσα στο Αιγίνιο στο εξ αναβολής αγώνα για την 11η αγωνιστική.
Οι «κυανέρυθροι» νίκησαν με 4-1 και αποσπάστηκαν έξι βαθμούς από τη 2η της κατάταξης Κέρκυρα. Από πολύ νωρίς οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις προθέσεις τους με σουτ του Μάντζη που χτύπησε στο κάθετο δοκάρι στο 2ο λεπτό. Μετά από κάποιες ακόμη χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, ήρθε το γκολ από τον Ντεντάκη στο 16ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Καρρίκι.
Ακολούθησε το γκολ του Δημόπουλου (30’) έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία και μόλις τέσσερα σε αντεπίθεση ο Ηλιόπουλος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σέντρα του Λούκας. Με το 3-0 πήγε στο ημίχρονο ο Βόλος και επέστρεψε αρκετά πιο χαλαρός και δεν τον «ξύπνησε» ούτε η μείωση του σκορ από τον Παπαδόπουλο (52’).
Το σκορ έκλεισε στο 67ο λεπτό με τον Φράγκο που εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Κόκκορης από τον Γιαλαμούδη. Στο τελευταίο ημίωρο με πρωταγωνιστή τον Γκαγιάρδος προσπάθησε να πιέσει ο Αιγινιακός και να μειώσει ακόμη περισσότερο το σκορ, αλλά δεν το κατάφερε.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Βουρνέλης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Φράγιος, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προκυνητόπουλος (46’ Ζαννάκης), Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Πιαστόπουλος, Ζήσης (70’ Παπάζογλου), Παπαδόπουλος, Κούστα (46’ Έππας), Γρανάδος.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Καρρίκι, Πέντα, Πίτου Γκαρσία (60’ Κόκκορης), Δόρης, Λούκας (46’ Φράγκος), Μάντζης (46’ Πίσπας), Ηλιόπουλος
Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις