Μικτή Παίδων ΕΠΣΘ: Δεν τα κατάφερε στη Φθιώτιδα…

Την πρώτη ήττα της υπέστη  η ομάδα Παίδων (Κ14) της ΕΠΣ Θεσσαλίας, στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, στη Λαμία από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Φθιώτιδας, με σκορ 1-0.

Ωστόσο το σημερινό άτυχο αποτέλεσμα δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην πορεία της ομάδας, δεδομένου ότι ήδη έχει προκριθεί στην επόμενη φάση (προκρίνονται οι δυο πρώτοι κάθε ομίλου). Αυτό το γεγονός, έδωσε τη δυνατότητα στον Αντώνη Μάνδαλο να κάνει και κάποιου  είδος ροτέισον στην ομάδα, δίνοντας χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές ή αντιμετώπιζαν προβλήματα (κυρίως με ιώσεις).

Οι “μικροί” του Αντώνη Μανδαλου προσπάθησαν από την αρχή της αναμέτρησης να μπουν σε θέση οδηγού στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε κάποιες από τις καλές ενέργειες που είχαν στο πρώτο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στα αποδυτήρια με το 0-0.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους (36’) οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με τον Παπαζαχόπουλο που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των παικτών της Μαγνησίας.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική αντίδραση για τους παίδες της ΕΠΣΘ που μοιραία γνώρισαν την πρώτη τους ήττα.

ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (Παίδες): Καραγεώργος, Κούτλας, Καρανίκας, Μπακαλέξης,  Ρήπας, Αλαμάνης, Κλητοράκης, Παπαζαχόπουλος, Α. Γεμενής, Κοντονίκος, Θ. Γεμενής

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Παίδες): Καποτάς, Κατσαρός,  Κασιούρας, Οροκλός, Τρίχας, Κωστούλας, Κύρκος, Κουφογεώργος, Καραγιαννόπουλος, Ζαρίφης, Νταβλαμάνος

Χρόνο συμμετοχής στο β’ μέρος πήραν οι: Γιασαλάρι, Λυκουρίνος, Σταυραντώνης που πέρασαν στις θέσεις των Οροκλού, Κουφογεώργου και Καραγιαννόπουλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις