Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Μανώλης Νικολακάκης

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην απόκτηση του Μανώλη Νικολακάκη, με τη διοίκηση της Καλλιθέας να γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας με τον 27χρονο δεξιό μπακ και την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλιθέας: «Η Διοίκηση της Καλλιθέας μετά από επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου παραχώρησε τον Μανώλη Νικολακάκη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή και τη νέα του ομάδα».

Η περίπτωση της απόκτηση του Νικολακάκη από τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολη, καθώς ο παίκτης ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Καλλιθέα και χρειάστηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να δώσουν χρήματα στην αθηναϊκή ομάδα για να πάρουν το δελτίο του παίκτη.

Ο Νικολακάκης έχει γεννηθεί στις 19/2/1991 και έχει αγωνιστεί πέντε χρόνια στον Λεβαδειακό (μια χρονιά στη Β’ Εθνική και τέσσερις στη Σούπερ Λιγκ). Στη συνέχεια έπαιξε σε Επισκοπή, ΑΕΛ, ΑΟ Τρίκαλα (και με τις τρεις στη Φούτμπολ Λιγκ), στον Εργοτέλη, στην Ακρόπολη (ομάδα της Σουηδίας), ξανά στον Εργοτέλη πέρυσι για έξι μήνες και φέτος στην Καλλιθέα. Μετρά συνολικά 29 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, 50 στη Φούτμπολ Λιγκ και 27 στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει αύριο Πέμπτη και επίσημα την απόκτηση του Μανώλη Νικολακάκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις