Πήρε Μπουζούκη ο Πιερικός

Στα μελανόλευκα ντύνεται ξανά ο 26χρονος παλιός γνώριμος αμυντικός χαφ, Γιώργος Μπουζούκης, που έπαιζε στη Βουλγαρία με τη Λοκομοτίβ Σόφιας (Β´ Εθνική), ενώ εκτός από τον Πιερικό, έχει παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ με Χανιά, Βατανιακό, Σπάρτη, έχοντας ακόμα πέρασμα από Αιγινιακό, Βέροια.

Επίσης, ολοκληρώθηκε τυπικά η απόκτηση του στόπερ, Γιώργου Ταουσάνη, που συνεργάστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας με τον Νίκο Θεοδοσιάδη (ακόμα σε Αιγινιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Κ20 Άρη), η επιστροφή του γκολκίπερ Ηρακλή Τοπουζλή, από την Ακαδημία Πλαταμώνα (εκτός του Πιερικού και στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας) και του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Αλσίνο Σόουζα Σάντος.

Υπενθυμίζεται ότι στους Κατερινιώτες έχουν ενταχθεί και οι Ντινόπουλος, Ταντής (επιθετικοί), Ναρίνογλου (μεσοεπιθετικός), Τεπερεκίδης (στόπερ), με τις μεταγραφές να φτάνουν τις δέκα. Δύσκολα θα γίνει άλλη, αφού υπήρξε ποιοτική και ποσοτική ενίσχυση, ενώ αποχώρησαν οι Κούζας (σε ομάδα της Γερμανίας), Βερνάρδος (Άρης Παλαιοχωρίου) και Στ. Κραγιόπουλος (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας).

arenafm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις