ΝΠΣ Βόλος: Τα εισιτήρια με Αήττητο Σπάτων

Τα εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα στο γήπεδο της Νεάπολης με τον Αήττητο Σπάτων ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Βόλος. Αναλυτικά:

“Να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Football League καλείται ο Βόλος στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αήττητο Σπάτων που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η ομάδα του Βόλου μετά την εκτός έδρας νίκη στο Αιγίνιο, θέλει τους τρεις βαθμούς στο ματς της Κυριακής, ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση του στόχου της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Τον αγώνα με αντίπαλο τον Αήττητο θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε, η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ..

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα γίνεται από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας).”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις