Πρώτη προπόνηση για Νικολακάκη στον Ολυμπιακό Βόλου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα με τον Θησέα την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Ο νεοαποκτηθείς Μανώλης Νικολακάκης (ΦΩΤΟ) έκανε σήμερα το μεσημέρι την πρώτη του προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους» και δηλώνει ετοιμοπόλεμος για το Κυριακάτικο ματς.  Ο Αντώνης Ζγκούρι είναι και αυτός έτοιμος 100%, καθώς έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς την παραμικρή ενόχληση. Ο Παντελής Ριζογιάννης έχει ένα επιφανειακό αιμάτωμα στο κεφάλι από την σύγκρουση στον αέρα με τον Θανάση Καρτσαμπά στο ματς με τον Πιερικό, ωστόσο, έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη (γυμνάστηκα κανονικά και αυτός σήμερα Πέμπτη).

Ο Νίκος Μπουτζίκος δηλώνει πανέτοιμος και θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας ταλαιπωρήθηκε από το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον προσαγωγό και έχασε, ως γνωστόν και τα τρία ματς που έδωσε η ομάδα εκτός έδρας, με Μετέωρα, Αλμυρό και Πιερικό.

Ο Στάθης Ρόκας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής. Ο Λεάντρο Πίντο ούτε σήμερα έδωσε το “παρών” στην προπόνηση, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να έχει φύγει στο εξωτερικό, προκειμένου να δοκιμαστεί από ομάδα, που έχει εκφράσει την επιθυμία να τον εντάξει στο δυναμικό της,χωρίς πάντως να έχει πάρει άδεια από τη διοίκηση και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ενημερώσει τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Ο Περικλής Αμανατίδης αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, όσον αφορά ορισμένα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις