Πανέτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό Β. ο Νικολακάκης (photos)

Ο Μανώλης Νικολακάκης, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου, ήταν από την αρχή πρώτος στη λίστα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Ολυμπιακός εξάντλησε όλα τα περιθώρια, προκειμένου να κάνει τον παίκτη δικό του, παρότι αρχικά φαινόταν πως το θέμα της απόκτησης του 27χρονου αμυντικού δεν προχωρούσε.
Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος πέρα από την εμπειρία που διαθέτει, με τις ομάδες που έχει αγωνιστεί σε Σούπερ Λιγκ, Φούτμπολ Λιγκ και Γ’ Εθνική, έχει τα χαρακτηριστικά που ζήτησε ο Περικλής Αμανατίδης να έχει ο παίκτης που θα ερχόταν στην ομάδα για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.
Ο Νικολακάκης έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, έδειξε πως είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον. Να θυμίσουμε, πως φέτος ο Νικολακάκης με την φανέλα της Καλλιθέας πραγματοποίησε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (σε όλα τα ματς αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά), ενώ το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ήταν στις 20 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Χαραυγιακό.
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση του Νικολακάκη στον Ολυμπιακό Βόλου.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις