Έκοψε την πίτα του ο Πύρασος (photos)

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πυράσου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο τσιπουράδικο/ταβέρνα «Ρεμέτζο» το οποίο οι άνθρωποι του συλλόγου ευχαριστούν. Ο πρόεδρος του Πυράσου, Αποστόλης Μπούτλας, αφού ευχήθηκε υγεία σε όλα τα μέλη του συλλόγου και τους ποδοσφαιριστές, ανέφερε ότι στόχος είναι ένα νέο ξεκίνημα ώστε να έχει καλύτερη πορεία η ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος λέγοντας πως η διοίκηση θα σταθεί αρωγός των προσπαθειών των ποδοσφαιριστών. Επίσης ευχαρίστησε τους επαγγελματίες της Ν. Αγχιάλου για τη στήριξη. Μίλησε επίσης ο πρώην αντιπρόεδρος του Πυράσου, Γιάννης Μόσδρομος ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές κι απευθυνόμενος προς αυτούς, τούς ζήτησε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της φανέλας του Πυράσου.

Τα δύο φλουριά έπεσαν σε μέλη της διοίκησης, οπότε κ έγινε κλήρωση για να βγουν οι τυχεροί της βραδιάς Βασίλης Κάρρος και Θανάσης Αντωνιάδης οι οποίοι κέρδισαν χρηματικό δώρο.

Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά το κατάστημα Farine των Λεωνίδα και Χρήστου Κίτσου για την προσφορά της βασιλόπιτας, τους αδερφούς Μόσδρομου, Γιάννη και Παναγιώτη και τους αδερφούς Τριαντόπουλου, Χρήστο και Κώστα για την ευγενική χορηγία των κρεάτων.

Παρά τα άτυχα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, επιβεβαιώθηκε ότι ο Πύρασος συνεχίζει ενωμένος και δυνατός ώστε να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τη σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις