Λιβάγια: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Ως ευκαιρία για μια νίκη μπροστά στους οπαδούς της ΑΕΚ θεωρεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Μάρκο Λιβάγια, τονίζοντας την πίστη του στο «κιτρινόμαυρο» σύνολο.
Αποσπάσματα από όσα είπε στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ»:
Για το σερί νικών και αν οφείλεται στην αλλαγή του συστήματος: «Ίσως να οφείλεται και στο νέο σύστημα, κάναμε καλά παιχνίδια. Ωστόσο, νομίζω πως βρίσκεται περισσότερο στο… κεφάλι των παικτών. Θεωρώ όμως πως το νέο σύστημα είναι πολύ καλό για μας».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Κάθε ντέρμπι για τους παίκτες, την ομάδα, τους οπαδούς είναι πολύ σημαντικό. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι! Πιστεύω ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Μπορεί να χάσαμε 2-0 στο ματς του πρώτου γύρου, ωστόσο είχαμε πολύ καλή εικόνα και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Πιστεύω πως έχουμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη μπροστά στους οπαδούς μας».

Για τους στόχους που έχει θέσει πλέον η ΑΕΚ: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αλλά αν έχουμε κάποια ευκαιρία για το πρωτάθλημα, θέλουμε να το κατακτήσουμε. Είναι δύσκολο, αλλά ακόμα πιστεύουμε. Εχουμε 14 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο σε ένα μήνα στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Γιατί να μην πιστεύουμε στην πρώτη θέση, αν παίζουμε καλά και κερδίζουμε τα παιχνίδια. Ίσως ο ΠΑΟΚ κάνει κάποια μαζεμένα κακά αποτελέσματα. Και αν είσαι στο +14 και η διαφορά ξαφνικά με άλλες ομάδες πάει στους 4-5 βαθμούς, αρχίζεις και… φοβάσαι λίγο. Πιστεύω και στα δύο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις