Γ. Καφενταράκης, η “ψυχή” του πανελληνίου πρωταθλήματος τζούντο

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο αριθμός συμμετοχών στην πρώτη μεγάλη εγχώρια διοργάνωση του τζούντο για το 2019. Περισσότεροι από 820 αθλητές, από 85 σωματεία, θα συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα νέων ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων Α` και Β` που θα γίνουν αύριο και την Κυριακή (2-3/2) στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης στην Λάρισα. Ανάμεσά τους και 44 Βολιώτες αθλητές και αθλήτριες, μέλη της μεγάλης οικογένειας του Ομίλου Φίλων Τζούντο Μαγνησίας που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την καθοδήγηση του τεχνικού συμβούλου Γιάννη Καφενταράκη και των προπονητών Παντελή Φιτσιάλου και Γεωργίας Αδάμου. Μάλιστα η βολιώτικη αποστολή, είναι η πολυπληθέστερη των αγώνων.

“Ψυχή” των αγώνων ο Βολιώτης πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο Γιάννης Καφενταράκης που δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η συμμετοχή στα τέσσερα πρωταθλήματα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Θα γίνουν τέσσερα ποιοτικά πρωταθλήματα, σε ένα εξαιρετικής ομορφιάς κλειστό γυμναστήριο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι γιατί υπάρχει ενδιαφέρον απ` όλη την Ελλάδα για τη διοργάνωση. Από την Κρήτη έως τον Έβρο, υπάρχουν σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στη διοργάνωση της Λάρισας. Ευνοεί βέβαια το γεγονός ότι οι αγώνες γίνονται στην Κεντρική Ελλάδα, όπως βέβαια και το γεγονός ότι το κλίμα στο ελληνικό τζούντο είναι καλύτερο απ` ότι πριν από 1-2 χρόνια. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο και τις τοπικές αρχές που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια της ΕΟΤ για το στήσιμο της διοργάνωσης.

Στους αγώνες έχουμε και πολύ δυνατή βολιώτικη παρουσία, αφού παίρνουν μέρος 44 αθλήτριες και αθλητές του Ομίλου Φίλων Τζούντο Μαγνησίας, διεκδικώντας σημαντικές διακρίσεις. Είναι αλήθεια πως το ελληνικό μα και το βολιώτικο τζούντο, διαγράφουν εντυπωσιακή τροχιά ανόδου”

Οι κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και παίδων/κορασίδων Β` θα γίνουν το Σάββατο 2/2, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι κατηγορίες παίδων/κορασίδων Α` και νέων ανδρών/νέων γυναικών αντίστοιχα. Οι αγώνες και τις δύο ημέρες θα εκκινήσουν στις 10:00 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Τα πανελλήνια πρωταθλήματα διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις