Χωρίς προβλήματα ο Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων

Στο Προάστιο Καρδίτσας με τον ΑΟ Σελλάνων αγωνίζεται αύριο Κυριακή ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος θέλει να δώσει τέρμα σε ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας το οποίο ο ΓΣΑ πήρε στα «χαρτιά», η τελευταία νίκη ήταν στις 25 Νοεμβρίου με αντίπαλο τη Στυλίδα εκτός έδρας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο παιχνίδι αυτό θα κοντραριστούν και δύο παλιοί συνεργάτες και φίλοι. Ο λόγος για τον προπονητή του Γυμναστικού Στέλιο Αρσένο και τον ομόλογό του στον Α.Ο. Σελλάνων Στέφανο Ξηροφώτο. Οι δύο είχαν βρεθεί στο τεχνικό τιμ του Πυράσου, όταν η ομάδα της Αγχιάλου αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα του Αλμυρού, αφού και ο βασικός τερματοφύλακας Άγγελος Σταυράκης μετέχει κανονικά στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Μετά και τις τελευταίες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ διαθέσιμοι είναι 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Λεωνίδας Κούτσικος, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Θόδωρος Λουκάς, Γιάννης Βέργος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Ηλίας Γκίκας, Αλέκος Αναστασίου, Άγγελος Ματθαίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις