Τρεις παίκτες απέκτησε ο Πύρασος

Τον ακραίο επιθετικό Νίκο Φούκη, τον σέντερ φορ Σπύρο Δανιλόπουλο και τον αμυντικό Τάσο Χονδρό απέκτησε ο Πύρασος. Φέτος ο πρώτος ήταν στη Δήμητρα (13 συμμετοχές, δύο γκολ), ο δεύτερος στον Μαγνησιακό (εννέα συμμετοχές, ένα γκολ) και ο τρίτος στη Σκόπελο.


Αρχικά ανακοινώθηκε ο Φούκης: «Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν καθώς επέστρεψε στην ομάδα μας ο Νίκος Φούκης. Παίκτης του Πυράσου την προηγούμενη διετία μέχρι το καλοκαίρι, γνωρίζει πολύ καλά τους ποδοσφαιριστές και είναι έτοιμος να βοηθήσει αμέσως την ομάδα. Μέχρι πρότινος, αγωνίζονταν με επιτυχία στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Δήμητρα με την οποία έπαιξε σε όλα τα ματς και σκόραρε τρεις φορές. Καλωσορίζουμε τον Νίκο ξανά στην οικογένεια του Πυράσου και εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τη διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης για τη συνεργασία και πραγματοποίηση της μεταγραφής».

Ακολούθησε η ανακοίνωση για τους Χονδρό και Δανιλόπουλο: «Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει άλλες δύο προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας μας. Την κυανόλευκη φανέλα θα φορέσουν οι Τάσος Χονδρός και Σπύρος Δανιλόπουλος, δύο ποδοσφαιριστές με μακρά διαδρομή στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Ο πρώτος είναι αμυντικός, με θητεία σε Α.Ε. Διμηνίου, Νέους Αθλητές Νίκης και τελευταία ομάδα τη Σκόπελο, ενώ ο δεύτερος είναι επιθετικός με έφεση στο γκολ κι αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Μαγνησιακό και πιο πριν σε Άνθιμο Γαζή, Ηρακλή, Θησέα Αγριάς, Εθνικό Βόλου, Ρήγα Φεραίο».

Τέλος, έγινε γνωστό ότι ο τεχνικός του Πυράσου Γιώργος Δανόπουλος απέκτησε δίπλωμα προπονητικής UEFA Β.