Κ. Λιάρος: Να βοηθήσω τον Τοξότη να ανέβει κατηγορία

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Τοξότη η απόκτηση του έμπειρου μέσου Κώστα Λιάρου στον Τοξότη. Στην ανακοίνωση των «κυανέρυθρων» αναφέρονται τα εξής: «Ο Τοξότης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Λιάρου από την ομάδα του Μαγνησιακού. Η ομάδα τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες».
Ο έμπειρος μέσος με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιστορικό σωματείο του Μαγνησιακού για την ως τώρα συνεργασία μας. Η απόφαση να αποχωρήσω ήταν καθαρά δική μου επιλογή κι όχι απόφαση της διοίκησης.
Θεωρώ πως την προηγούμενη χρονιά κατέβαλα τα μέγιστα, παρά τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Η προσφορά μου έγινε με ανιδιοτέλεια και με μόνο κίνητρο την αγάπη για την ομάδα που έχω υπηρετήσει από μικρό παιδί.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου κι όλους του φιλάθλους της ομάδας για τη στήριξη που μου έδειξαν.
Χαίρομαι πάρα πολύ που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα της γειτονιάς στην οποία έχω μεγαλώσει και θα ξαναβρεθώ συμπαίκτης με άτομα που συμπαθώ κι εκτιμώ πολύ και προσωπικά κι αγωνιστικά.
Ελπίζω να έχουμε μια χρονιά που θα εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της, να είμαστε όλοι υγιείς και να πανηγυρίσουμε την άνοδο που στερήθηκε η ομάδα πέρυσι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις