“Μονομαχία” Αγριά B.C.-ΓΣ Αλμυρού για την 2η θέση στην Α1 ΕΣΚΑΘ

«Μονομαχία» με φόντο τη 2η θέση στον 1ο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ διεξάγεται σήμερα στις 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς, όπου η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Γ.Σ. Αλμυρού. Το συγκρότημα του Γιώργου Βλιώρα ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Γ.Σ. Σκιάθου και τώρα φιλοδοξεί να αναδειχθεί νικητής σε μια ακόμη μαγνησιώτικη αναμέτρηση.
Θέος και Ξυπνητός σταμάτησαν να αγωνίζονται για επαγγελματικούς λόγους, αλλά αυτή τη φορά θα παίξει ο στρατευμένος Ρόσσιος. Ο Γιώργος Βλιώρας ποντάρει στους Καραμανλή, Καλογερόπουλο, Μαλαματίνη, Θεοδώρου, Μητρουλά, Κοψιαλή, Καζεπίδη, Παπαζήση, Καραθάνο, Κοντάκη, Δραγατσίκη, Ρόσσιο.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Γ.Σ. Αλμυρού φιγουράρει μέχρι στιγμής μόνο στο δεύτερο σκαλοπάτι του πίνακα και εκεί επιθυμεί να παραμείνει. Γι’ αυτόν τον λόγο θα τα δώσει όλα για τη νίκη σήμερα.
Ο Τοκατλίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και θα δώσει «παρών», σε αντίθεση με τον Θέο που είναι αμφίβολος λόγω θλάσης. Υπό τις εντολές του κ. Στεργιόπουλου βρίσκονται οι Κατσούλης, Καλόγηρος, Μαμούρας Θ., Παπούλιας, Παπαβαΐτσης, Μαμούρας Π., Παπακωνσταντίνου, Βλήτσιος, Μυλωνάς, Χατζής, Βαλαμούτης, Κοντοστάθης, Γώγουλας, Τοκατλίδης και ίσως ο Θέος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις