Με τον αέρα του φαβορί ο Ίωνας απέναντι στην Ανάληψη

Ομάδες με διαφορετικό στόχο «συγκρούονται» σήμερα στις 16.00 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος». Από τη μια μεριά ο Ίωνας, που έχει στόχο τα πλέι οφ και από την άλλη η Ανάληψη που παλεύει για τη σωτηρία.
Ο Λάμπρος Πρέκας μετρά μόνο νίκες από τότε που ανέλαβε τον Ίωνα και σίγουρα θεωρείται φαβορί και το σημερινό ματς. Ο Βολιώτης τεχνικός στερηθεί των υπηρεσιών του Μιχάλη Γεωργόπουλου που υπέστη διάστρεμμα κόντρα στον Γ.Σ. Βόλου. Επομένως θα παρατάξει τους: Ευθυμίου, Φωτιάδη, Κωτούλα, Ευτυχίδη, Κουμπούνη, Βασιλείου, Παυλόπουλο, Μπεκρή, Φοινικόπουλο, Τζήμα, Φαρμάκη, Γουσιόπουλο.
Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η κατάσταση στην Ανάληψη, όπου ο Στέφανος Τύμπας είναι προβληματισμένος μετά τις δύο σερί ήττες στα κρίσιμα παιχνίδια με Μύτικα στη Λάρισα και με Αιολικό στο ΕΑΚ. Σ’ αυτό το ματς απουσίαζε ο Αλεξίου που βρισκόταν εκτός Βόλου, ενώ ταλαιπωρημένοι από ίωση έπαιξαν οι Γαλανάκης, Ευαγγελινός και Βούλγαρης. Αυτή τη φορά η κατάσταση θα είναι καλύτερη για την Ανάληψη, αλλά σίγουρα είναι το αουτσάιντερ στο σημερινό ματς.
Ο Στέφανος Τύμπας θα επιλέξει τη δωδεκάδα ανάμεσα από τους: Πρέκα, Ανέστη, Κουτσονοβάκη, Κωλέτση, Τύμπα, Μπακίρη, Λουκίδη, Στάμο, Αβέλλα, Χατζηνικολάου Μάνε, Αλεξίου, Ευαγγελινό, Γαλανάκη και Βούλγαρη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο της σημερινής συνάντησης ο Ίωνας θα βραβεύσει τον Γιάννη Καραγιώργο, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα κάτωθι:
«Ο Α.Σ. Ίωνας Βόλου συνεχίζοντας τις βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα μας, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας μας με την Ανάληψη Βόλου που ξεκινά στις 16:00 στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» θα βραβεύσει έναν αθλητή με ήθος που προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας αλλά και στο βολιώτικο μπάσκετ και όχι μόνο, τον Γιάννη Καραγιώργο. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο στις 16:00 στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» να τιμήσουμε τον Γιάννη Καραγιώργο, έναν αθλητή που πραγματικά το αξίζει…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις