Με την ίδια σοβαρότητα κόντρα στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου (pregame)

Με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών η Νίκη αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, στο ΔΑΚ Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Όπως τονίζουν άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο κάθε ματς μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος είναι κι ένας τελικός και δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Το συγκρότημα του Ράτκο Ντόστανιτς σκοπεύει να επιβάλλει τον ρυθμό του από το πρώτο λεπτό του αγώνα και παρουσιάζοντας το καλό του πρόσωπο να επιβληθεί ενός αντιπάλου που δείχνει ενισχυμένος στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στη Νίκη Βόλου γνωρίζουν πως οι γηπεδούχοι θα προβάλλουν σθεναρή αντίσταση και θα προσπαθήσουν να βάλουν «φρένο» στην πορεία της ομάδας προς τον τίτλο, όμως οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν πως στον αγωνιστικό χώρο δεν υπάρχει αντίπαλος που μπορεί να τους σταματήσει, πέρα από τον κακό τους εαυτό.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χρήστο Καρτσαμπά, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, και τον Αλέξη Τσεμπερίδη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον πρόσφατο τραυματισμό του. Ο Τσεμπερίδης το Σάββατο μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας, την επόμενη αγωνιστική.

Στην αποστολή των κυανολεύκων που θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Εράλ Τσουλχάι, Νίκος Παπαδήμας, Βασίλης Ρόβας, Νέτι Μέτσε, Φάμπιο Ταβάρες, Λόρι Κέρι, Κώστας Δεμηρτζόγλου, Γιώργος Ιορδανίδης, Απόστολος Τσιώλης, Σταύρος Βουρδάκης, Γιάννης Ντινιωτάκης, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Λάζαρος Μαντζίρης

Με στόχο την έκπληξη ο Απόλλων Μακρυχωρίου

Το ρεπορτάζ από το karditsasport.gr αναφέρει σχετικά με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου και το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου:

«Ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχει μπροστά του ο νεοφώτιστος Απόλλων Μακρυχωρίου, καθώς θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ την πρωτοπόρο και ιδιαίτερα φορμαρισμένη Νίκη Βόλου.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν μπει άσχημα μέσα στο 2019, αγνοώντας την χαρά της νίκης εδώ και 4 αγωνιστικές (3 ήττες – 1 ισοπαλία).

Κάθε παιχνίδι πλέον είναι τελικός για αυτούς, στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Κόντρα στη Νίκη θα παίξουν χωρίς άγχος, ψάχνοντας για την έκπληξη.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Θάνος Θεοδώρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Μάλιστα, στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Νέας Ιωνίας Βόλου θα είναι και οι νεοαποκτηθέντες, Κωνσταντίνος Καρβούνης, Φάνης Τσιάτας και Χρήστος Γκίκα.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα: Γεωργαντζάς, Σιώκας, Κουλοκτσής, Ισούφης, Τζιλός, Τεντολούρης Δ., Κατσιγιάννης, Κρανιώτης, Μυργιώτης, Τεντολούρης Α., Τσιμπούκας, Μβελέ Τζούνιορ, Ξέρρας, Αργυρόπουλος, Κωτσοβός, Βαρλάμης, Τσιχαράπης, Μαυροδήμος, Καρβούνης, Τσιάτας, Γκίκα»

Στη βόρεια κερκίδα οι Βολιώτες

Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα ενημερώνουν πως οι φίλοι των γηπεδούχων θα εισέλθουν από τη νότια πλευρά του ΔΑΚ (κολυμβητήριο), ενώ οι εκδρομείς από τον Βόλο θα εισέλθουν από τη βόρεια πλευρά (ΚΤΕΛ).

Ο διαιτητής

Το παιχνίδι της Νίκης με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου θα διευθύνει ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Μιχάλη Μανάση και Χρήστο Μπάλα από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Παπαμίχος από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ο Μελτζανίδης έχει «σφυρίξει» φέτος σε δύο παιχνίδια της Νίκης. Το πρώτο με τον ΑΟ Σελλάνων στον Παλαμά (14/10/2018) στο οποίο οι «κυανόλευκοι» έμειναν στο 1-1 και με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο Πανθεσσαλικό στο οποίο η Νίκη επικράτησε με 4-0 (9/12/2018).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις