Τέλος στην εποχή Παλάσκα, θρίαμβος Σκάρλου στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας!

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Με τον απερχόμενο και επί σειρά ετών πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα, να παρακολουθεί τις εκλογές από το… αστυνομικό τμήμα, καθώς νωρίτερα είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου λόγω των μηνύσεων που υπέβαλλαν εναντίον του τα Σωματεία που προσπάθησε να αποκλείσει από τις εκλογές, η θεσσαλική Ένωση άλλαξε πλέον χέρια και γύρισε σελίδα.

Με 43 ψήφους υπέρ, 1 άκυρο και 1 ψήφο υπέρ του Παλάσκα, η παράταξη «Συμμαχία για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Καρδίτσας» με επικεφαλής τον Χρήστο Σκάρλο, πέτυχε τεράστιο θρίαμβο στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας και εξέλεξε και τα 11 μέλη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής.

Τα Σωματεία που στήριζαν την υποψηφιότητα Παλάσκα και που αποτελούσαν την μειοψηφία, δεν ψήφισαν καθώς αποχώρησαν από την διαδικασία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την σύλληψη του αποκαθηλωμένου ηγέτη τους, ο οποίος έχει επίσης υποβάλλει μηνύσεις σε βάρος μελών της αντίπαλης παράταξης, καταγγέλλοντας ξυλοδαρμό και απειλές.

Μεταξύ των εκλεγέντων νέων μελών της Ε.Ε. της ΕΠΣ Καρδίτσας, είναι και ο παλιός αμυντικός της ΑΕΚ, Βάιος Καραγιάννης, ενώ εκλέγονται και οι Κοντοβάς Θωμάς, Κρανής Γεώργιος, Μπετζούνης Σπύρος, Μπουντούρης Άγγελος, Νταoυτάς Γεώργιος, Παπαδημητρίου Δημήτριος, Σιούρτoς Βησσαρίων, Σφήκας Αλέξανδρος και Τσιλιμίγκας Κωνσταντίνος.

Ο Χρήστος Σκάρλος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης, βάζοντας τελεία και παύλα στην εποχή Παλάσκα, που συνδυάστηκε με τον σφιχτό εναγκαλισμό της με το προηγούμενο καθεστώς στην ΕΠΟ και τις διοικήσεις Σαρρή και Γκιρτζίκη.

Στην σημερινή Γ.Σ., εξάλλου, ο Μανώλης Παλάσκας δεν είχε βάλει καν στα θέματα την επικύρωση των πληρεξουσίων, παρά το γεγονός ότι είναι ρητή αρχή όλων των Καταστατικών για τις Γενικές Συνελεύσεις. Προφανώς ο σκοπός ήταν να πετάξει έξω τα σωματεία της παράταξης Σκάρλου, όπως είχε διαφανεί από το βράδυ της Παρασκευής.

Να σημειωθεί ότι η ΕΠΣ Καρδίτσας είναι η δεύτερη Ένωση που αλλάζει διοίκηση (και «στρατόπεδο») μέσα δύο μέρες, καθώς την Παρασκευή είχε προηγηθεί η πτώση Τζανόπουλου στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Άρης Ασβεστάς – SPORT-FM.GR

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις