Η Δημοτική κίνηση “Μαζί για τον Βόλο” στον Γ. Βασιλειάδη για το βολιώτικο ποδόσφαιρο

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Βόλου κ. Ιάσονα Αποστολάκη και της δημοτικής συμβούλου κας Φωτεινής Κοκκινάκη, με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, παρουσία του βουλευτή Μαγνησίας κ. Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη βούληση της κυβέρνηση για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου και στην επίδραση αυτής, στις ιστορικές ομάδες του Βόλου.

Οι Ιάσονας Αποστολάκης, Φωτεινή Κοκκινάκη και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος εξέφρασαν την αντίθεση του φίλαθλου κόσμου του Βόλου στη μεταβολή των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος στη μέση και όχι στην αρχή μιας αγωνιστικής σεζόν. Συγκεκριμένα, ζήτησαν να μετατεθεί η αναδιάρθρωση για μια χρονιά και ο υπουργός απάντησε ότι αυτό μπορεί να εξεταστεί. Η συζήτηση έγινε σε θερμό κλίμα και ο υφυπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τα ζητήματα που αφορούν το βολιώτικο ποδόσφαιρο, ενώ τονίστηκε η βούληση της κυβέρνησης για βιώσιμο επαγγελματικό ποδόσφαιρο χωρίς δεκανίκια, κάτι που αποτελεί και επιταγή της ΟΥΕΦΑ.
Επίσης, συζητήθηκε η ένταξη του έργου κατασκευής του γηπέδου ΕΑΚ Βόλου, μέσω χρηματοδότησης από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2. Σκοπός είναι να αποδοθεί το ταχύτερο δυνατό, στον Ολυμπιακό Βόλου ως φυσική του έδρα, αλλά και ως χώρος που τα ερασιτεχνικά σωματεία θα έχουν ίση πρόσβαση χωρίς αποκλεισμούς.

“Ο Βόλος αξίζει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και θα αγωνιστούμε γι’ αυτό” τόνισαν οι συμμετέχοντες στην συνάντηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις