Με τον αέρα του φαβορί ο Ολυμπιακός Β. με Θησέα (pregame)

Μετά από τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια, ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό και σήμερα Κυριακή στις 15.00 υποδέχεται τον Θησέα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο.
Οι «ερυθρόλευκοι» φαντάζουν το φαβορί της αναμέτρησης, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και υπάρχει πίστη πως σύντομα η ομάδα θα επανέλθει στην πρώτη θέση και στο τέλος θα κόψει πρώτη το νήμα του πρωταθλήματος.
Το σύνθημα στον Ολυμπιακό, όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, είναι μόνο νίκες μέχρι τέλους.


Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών», σε ένα ακόμη παιχνίδι, ενώ πόλος έλξης αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Βαγγέλης Μάντζιος, Παντελής Ριζογιάννης και Μανώλης Νικολακάκης, με τους φιλάθλους της ομάδας να θέλουν να δουν από κοντά να αγωνίζονται με την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι δύο πρώτοι έκαναν ντεμπούτο στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Πιερικό στην Κατερίνη, ενώ για τον Νικολακάκη αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι με τη νέα του ομάδα. Το δελτίο του 27χρονου αμυντικού εκδόθηκε από την ΕΠΟ και ο ποδοσφαιριστής τέθηκε στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του αρχηγού, Στάθη Ρόκα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Θυμίζουμε, πως ο Λεάντρο Πίντο έφυγε για να δοκιμαστεί σε ομάδα του εξωτερικού, χωρίς την άδεια της διοίκησης και συνεχίζει να είναι αδικαιολογήτως «απών» από τις προπονήσεις. Φυσικά και δεν υπολογίζεται από τον Περικλή Αμανατίδη.
Από εκεί και πέρα, ετοιμοπόλεμοι είναι οι Νίκος Μπουτζίκος, Αντώνης Ζγκούρι και Παντελής Ριζογιάννης, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς. Μάλιστα, οι Μπουτζίκος και Ριζογιάννης αναμένεται να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.
Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, μετά την αποχώρηση του Λεάντρο Πίντο, ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Μπάμπη Οικονομόπουλου, με τον νεαρό αμυντικό να ξεκινά, ως βασικός, για τρίτο σερί ματς, έχοντας πολύ καλή παρουσία στα προηγούμενα παιχνίδια με Γ.Σ. Αλμυρού και Πιερικό.
Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» για το σημερινό παιχνίδι είναι οι Γιακουμής, Παλιούρας, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολακάκης, Μαργαρίτης, Καναβός, Κόλα, Ριζογιάννης, Λώττας, Πατσής, Ναζίμ, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Ζγκούρι, Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Φλίγκος και Μάντζιος.

«Σφυρίζει» ο Αγγελούλης
Ο Χρήστος Αγγελούλης θα είναι ο διαιτητής του αγώνα, με βοηθούς τους Βασίλη Μάνο και Γρηγόρη Δεδικούση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Ίτσκος από την ΕΠΣ Πέλλας.
Ο Αγγελούδης έχει σφυρίξει στο παρελθόν μία φορά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα αυτό με τον ΑΟ Σελλάνων για το περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Εκείνο το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βολου στις 22/10/2017 με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 2-1.
Ο εν λόγω ρέφερι έχει διευθύνει φέτος άλλο ένα παιχνίδι του Θησέα, αυτό με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Βελεστίνο, στο οποίο η ομάδα της Αγριάς είχε νικήσει με 2-1 (7/10/2018).

Τα εισιτήρια με Θησέα
Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού κάνει η διοίκηση του συλλόγου, ενόψει του σημερινού παιχνιδιού με τον Θησέα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο σήμερα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Θησέα Αγριάς. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:
-Τιμή εισόδου: 10€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα και μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.
Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Φωνάζουμε για τους παίχτες μας, φωνάζουμε για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις