Π. Αμανατίδης: Με την ίδια σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει απωλέσει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και θα προσπαθήσει στα παιχνίδια που απομένουν να ανέβει ξανά στην κορυφή και να κόψει πρώτος το νήμα του πρωταθλήματος. Πολλοί θεωρούν πως ο φετινός τίτλος θα κριθεί στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Νίκη στις 17 Φεβρουαρίου, ωστόσο, από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Περικλής Αμανατίδης έχει διαφορετική άποψη, τονίζοντας σχετικά:

«Είναι μεγάλο λάθος, αν πιστεύει κάποιος, πως το πρωτάθλημα θα κριθεί αποκλειστικά στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Νίκη. Σίγουρα, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι καθοριστικό και για τις δύο ομάδες, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη δέκα αγωνιστικές και κάθε ματς κρύβει «παγίδες» και δυσκολίες.

Εμείς στον Ολυμπιακό κοιτάζουμε αποκλειστικά τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε και πως σε κάθε ματς θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι, αγωνιστικά και ψυχολογικά, προκειμένου να κερδίζουμε. Σήμερα παίζουμε με τον Θησέα, μια ομάδα που θα έρθει να παίξει στο Πανθεσσαλικό χωρίς άγχος. Από την πλευρά μας θα πρέπει να φροντίσουμε να κάνουμε το χρέος μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, καθώς όπως έχω τονίσει κατ’ επανάληψη οι δυνατότητες αυτής της ομάδας είναι πολύ μεγάλες και δεν θα πρέπει να αδικούμε τον εαυτό μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις