Θέλει άλλη μία νίκη με Αήττητο ο ΝΠΣ Βόλος (pregame)

Πέφτει σήμερα Κυριακή η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, με τον ΝΠΣ Βόλος να υποδέχεται στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον Αήττητο Σπάτων, με στόχο να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του.
Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί του Αιγινιακού σε εξ αναβολής παιχνίδι και θέλουν τους τρεις βαθμούς, ελπίζοντας πως θα αυξήσουν τη διαφορά από την 2η της κατάταξης Κέρκυρα, η οποία έχει δύσκολη έξοδο στην Πάτρα με την Παναχαϊκή.
Η προετοιμασία των παικτών του ΝΠΣ Βόλος ολοκληρώθηκε χθες, με τον Χουάν Φεράντο να μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Ουνγιαλίδη και Καμπαγιέρο, οι οποίοι δεν έπαιξαν στο ματς με τον Αιγινιακό, λόγω καρτών. Αντίθετα, ο Φράγκος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Αήττητο και θα απουσιάσει, όπως εκτός αποστολής είναι και ο Κάρλες Κότο, με τον Ισπανό να μην έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.
Θυμίζουμε, πως τραυματίας είναι ο Φώτης Καραγκιολίδης, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό υπέστη μερική ρήξη και θλάση σπλήνας, όπως ανέφερε η ιατρική διάγνωση. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος φρόντισε να αποκτήσει τον έμπειρο τερματοφύλακα Βαγγέλη Πίτκα, ο οποίος ήταν ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας.
Στη διάθεση του Χουάν Φεράντο θα βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Μάντζης, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Κόκκορης, Κόκας, Πίτκας.
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Μπαλιάκα και Κωνσταντίνο Βρούζο από την ίδια Ένωση. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Σαράντος Ζερβός από την ΕΠΣ Αθηνών.

Τα εισιτήρια με Αήττητο
Τον αγώνα με αντίπαλο τον Αήττητο θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται σήμερα, ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.
Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.
Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από έξι μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).
Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.
Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα γίνεται από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας).
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ενημερώνει τους μετόχους της, ότι από μπορούν να παραλάβουν τις ονομαστικές του μετοχές από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Ωράριο λειτουργίας γραφείων: 9.00 π.μ.-2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ.-9.00 μ.μ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις