“Καίγεται” για βαθμούς ο Αλμυρός με ΑΟ Σελλάνων (pregame)

Καθοδική πορεία έχει τον τελευταίο καιρό ο Γ.Σ. Αλμυρού. Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν κακή απόδοση στα παιχνίδια τους, αλλά σίγουρα υστερούν σε αποτελεσματικότητα και γι’ αυτό έχουν οπισθοχωρήσει βαθμολογικά. Σήμερα στις 15.00 στο Προάστιο Καρδίτσας καλούνται να βάλουν «φρένο» στον κατήφορο παίζοντας με τον Α.Ο. Σελλάνων.

Σίγουρα το έργο του Αλμυρύ δεν θα έχει εύκολο έργο, αλλά αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του τότε θα έχει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στη βάση του με βαθμό ή βαθμούς.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι στο παιχνίδι αυτό θα κοντραριστούν και δύο παλιοί συνεργάτες και καλοί φίλοι. Ο λόγος για τον προπονητή του Γυμναστικού Στέλιο Αρσένο και τον ομόλογό του στον Α.Ο. Σελλάνων Στέφανο Ξηροφώτο. Οι δύο είχαν βρεθεί στο τεχνικό τιμ του Πυράσου, όταν οι Αγχιαλίτες έπαιζαν στη Γ’ Εθνική.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα του Αλμυρού, αφού και ο βασικός τερματοφύλακας Άγγελος Σταυράκης ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Μετά και τις τελευταίες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ διαθέσιμοι είναι 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Λεωνίδας Κούτσικος, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Θόδωρος Λουκάς, Γιάννης Βέργος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Ηλίας Γκίκας, Αλέκος Αναστασίου, Άγγελος Ματθαίου.

* Το ματς στο Προάστιο θα διευθύνει ο Λουκάς Αλαφογιάννης, με βοηθούς τους Ιωάννη Τσώνη και Χρήστο Καλαμπούκα. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Βοιωτίας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Αντώνης Βαλιώτης της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις