Στη Θεσσαλονίκη με Φοίβο Συκεών ο Ο.Υ.Κ.Β.

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 πόλο των ανδρών με τον Ο.Υ.Κ. Βόλου να αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη με τον Φοίβο Συκεών, για την 6η αγωνιστική. Το ματς θα αρχίσει στις 3 μ.μ.

Τόσο το βολιώτικο συγκρότημα, όσο και αυτό της Θεσσαλονίκης δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο, ο Φοίβος Συκεών βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, καθώς ο Ο.Υ.Κ.Β. έχει μία ισοπαλία.

Ο προπονητής του Ο.Υ.Κ.Β., Γιώργος Ντόνας, δεν υπολογίζει στους Χρήστο και Γιώργο Μαρινάγη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του στρατευμένου Ιάσονα Μάρκου. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Ιάσων Λέτσιος, καθώς εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Θεοδόσης Βόντζος (τερμ.), Στέργιος Παπαβασιλείου, Μηνάς Νικηφορίδης, Ιάσων Λέτσιος, Αλέξανδρος Κολημήτρας, Μιχάλης Νικολέρης, Γιώργος Ζακυνθινός, Βασίλης Βλιώρας, Γιώργος Στεργίου, Δημήτρης Χαμίτης, Κώστας Πετρόπουλος, Λευτέρης Ανδρής, Σωτήρης Ιωακείμ (τερμ.), Χρήστος Κουφιδάκης, Λάμπρος Μακρής.

Τον σημερινό αγώνα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο θα διευθύνουν οι κ.κ. Καρούλης και Μονιούδης. Επίσης για τον Β’ όμιλο θα διεξαχθούν και οι συναντήσεις Άρης-Ν.Ο. Λάρισας και Πανιώνιος-Νηρέας Γέρακα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις