Ήταν ανώτερη κι επικράτησε… με άνεση η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητα της κι επικράτησε δίκαια του Μαγνησιακού με 5-0 στην αναμέτρηση που έγινε στο Βασδέκειο το πρωί της Κυριακής.

Με χαμένο πέναλτι ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι,  τρία γκολ στο πρώτο μέρος και δύο στο δεύτερο, σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μυλωνάς ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Ανατολή, το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Βασιλείου, ο οποίος σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Ακρόπολης, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Στο 15ο λεπτό ο Μίλτος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1, στο 22’ ο Κώστας Κολημήτρας με σουτ έξω από την περιοχή, που έστειλε την μπάλα διαγώνια στο δεξί “παραθυράκι” του Βλαχόπουλου διαμόρφωσε το 0-2 με εντυπωσιακό γκολ, για να έχουμε στο 40′ το 0-3 από τον Τσεκούρα, που σκόραρε από κοντά όταν μετά από αλλεπάλληλες κόντρες η μπάλα ήρθε στα πόδια του.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51’ ο Ανδρέας Τσεκούρας ήταν αυτός που έκανε μία εντυπωσιακή προσπάθεια από αριστερά κι αφού πέρασε τρεις αντιπάλους του, έσπασε την μπάλα στον Κόκκα, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το 0-4, για να έχουμε το τελικό 0-5 με έναν τυχερό τρόπο για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Βλαχόπουλος επιχείρησε το διώξιμο, όμως η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Αξιώτη και κατέληξε στα δίχτυα.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Γκέρτσο (είχε περάσει ως αλλαγή) να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο στο 86’, αφήνοντας την ομάδα με παίκτη λιγότερο.

Όμως με δέκα αγωνιζόταν και η Ακρόπολη, καθώς στο 65ο λεπτό ο Κατής τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να αντικατασταθεί, διότι είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές της ομάδας του.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, Κρανιάς, Χριστοδούλου, Κατσίφας, Γκαμαλέτσος, Βασιλείου, Τσένα, Τάρε, Μυλωνάς Θεοδωρόπουλος, Οικονόμου

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Γκατζούνας, Πασσιάς (60’ Τσαπέρος), Κ. Κολημήτρας, Τ. Κολημήτρας Κατής, Τσεκούρας (50’ Αξιώτης), Μαυρίδης, Κόκκας (50’ Παγώνης), Μίλτος (55’ Κουτλούμπασης), Μερμίγγης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις