Tρίποντο στο ρελαντί ο ΝΠΣ Βόλος

Ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο ΝΠΣ Βόλος, κερδίζοντας άνετα με 3-1 τον Αήττητο στην κυριακάτικη (3/2) αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» έφτασαν τους 38 πόντους και ξέφυγαν στο +9 από την Κέρκυρα, κάνοντας άλλο ένα βήμα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Από την πλευρά της, η ομάδα των Σπάτων έκανε την προσπάθειά της, δεν μπόρεσε όμως να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και με 13 βαθμούς είναι στη 15η θέση.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, oι Βολιώτες άγγιξαν το γκολ στο 8′, με τον Πίτου Γκαρσία να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να ανοίξουν τελικά το σκορ στο 10′ με προβολή του Πέντα εντός περιοχής.

Οι παίκτες του Πέτρου Δημητρίου, ωστόσο, απάντησαν άμεσα και ένα λεπτό αργότερα ο Ταμπάκης πρόλαβε στην έξοδο τον Μπουργάνη μετά από λάθος του Δημόπουλου και βρήκε δίχτυα για το 1-1.

Στο 25′ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα, με τον Δημόπουλο να βρίσκει στη μεγάλη περιοχή τον Ηλιόπουλο, που με σουτ έγραψε το 2-1.

Στο 34′ ο Κοκκαλάς έδειξε τα αντανακλαστικά του σε σουτ του Πέντα και έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 37′ ο Μάντζης έκανε την ατομική προσπάθεια και το σουτ, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ηλιόπουλος σούταρε, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, το τρίτο στο ματς για τον Βόλο, και στην επαναφορά ο Μάντζης έπιασε ανάποδο ψαλίδι, για να μπλοκάρει ο Κοκκαλάς.

Το β’ ημίχρονο κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο, με το τρίτο γκολ των πρωτοπόρων της κατάταξης να έρχεται στο 70′, όταν ο Λούκας Γκαρσία με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κοκκαλά.

Ο Αήττητος δεν είχε απαντήσεις να δώσει και η ομάδα του Χουάν Φεράντο έφτασε δίκαια σε μία ακόμη νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πανυτσίδης του Συνδέσμου Κοζάνης με βοηθούς τον Μπαλιάκα του Συνδέσμου Κοζάνης και τον Βρούζο του Συνδέσμου Πιερίας.

Κίτρινες: 41′ Bανκεβάι.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Πέντα (58′ Ενγκουέμ), Λούκας Γκαρσία, Πίτου Γκαρσία, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος, Μάντζης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Μάγκας (46′ Αφράτης), Αποστολόπουλος, Σταματάκης, Κάιο (58′ Κατσάρας), Μαρτίνεθ, Χατζηιωαννίδης, Ταμπάκης (76′ Κατσέρης), Βανκεβάι.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις