Γκέλα για τα Μετέωρα

Λευκή ισοπαλία παραχώρησαν τα Μετέωρα στον Φωκικό, στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλης Καρακίτσιος» για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό κάτι που βόλεψε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφυγαν με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην προσπάθεια που κάνουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τα Μετέωρα παρουσιάστηκαν νωθρά, χωρίς φρεσκάδα, χωρίς σιγουριά στις κινήσεις τους και έκαναν μία από τις μετριότερες φετινές τους εμφανίσεις.

Παρόλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, αν οι παίκτες τους ήταν πιο αποφασιστικοί στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Το σουτ του Ουζούνογλου στο 8′ πέρασε άουτ, ενώ το σουτ του Σκόνδρα κόντραρε και πέρασε κόρνερ στο 12′. Σουτ του Λίτσιου πέρασε άουτ στο 23′ και η κεφαλιά του Φορτούνη στο 43′ σταμάτησε στον τερματοφύλακα του Φωκικού.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν ακόμη πιο χαμηλός με τα Μετέωρα να απειλούν στο 55′ με τον Σκόνδρα και η αμέσως επόμενη καλή φάση τη δημιούργησαν στο 74′ με τον Κιάκο.

Από εκεί και πέρα το μόνο που έγινε ήταν η αποβολή του Σκόνδρα στο 90′ με απευθείας κόκκινη, ύστερα από παρέμβαση του βοηθού προς τον διαιτητή, κι ενώ είχε προηγηθεί μια διένεξη του παίκτη των Μετεώρων με αντίπαλο. Ίσως και να ήταν υπερβολική η αποβολή του.

Η τελευταία φάση ήταν και η σημαντικότερη για τα Μετέωρα, καθώς στο 96′ ο Γεωργάκης έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Κιάκος ήταν στην πορεία της μπάλας, έκανε νέο σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα, στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.

tameteora.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις