“Ξέρανε” την ΑΕΛ ο Μανούσος στον βούρκο του AEL FC Arena

Ενα γκολ του Γιώργου Μανούσου στο 89ο λεπτό έριξε στο καναβάτσο την ΑΕΛ και έδωσε στον Ατρόμητο, “χρυσή” νίκη με 1-0 μέσα στο χωράφι του AEL FC Arena.

Ο 32χρονος επιθετικός είχε περάσει αλλαγή στον αγώνα, πέντε λεπτά νωρίτερα από τον Νταμιρ Κάναντι και με το γκολ που πέτυχε, η ομάδα του Περιστερίου επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε αγώνες.

Το σημαντικότερο ειναι ότι όχι μόνο διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας αλλά ξέφυγε πέντε βαθμούς από τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Οι Θεσσαλοί από την πλευρά τους, μπορεί να είχαν τις φάσεις στο α’ μέρος αλλά στο β’ η απόδοση τους ήταν κάκιστη. Δεν είναι τυχαίο ότι είχαν μόνο μία φάση με σουτ του Ντέλετιτς στο 64ο λεπτό και έτσι έμειναν για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη.

Στο α’ μέρος ο Ατρόμητος είχε την κυκλοφορία της μπάλα, η ΑΕΛ είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει (7-4 οι τελικές προσπάθειες υπέρ των γηπεδούχων). Οι φιλοξενούμενοι πάντως, δεν απείλησαν ιδιαίτερα με εξαίρεση μία κεφαλιά του Κουλούρη στο 16’. Οι «βυσσινί» από την πλευρά τους, άγγιξαν το γκολ στο 3’ με τον Μιλοσάβλιεβιτς ενώ είχαν και άλλες ευκαιρίες στο 10’ και τον 40’ με τον Ντέλετιτς, στο 17’ με τον Μπαργκάν και στο 43’ με τον Φατιόν.

Στο β’ μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, τα λάθη αυξήθηκαν και οι ευκαιρίες εκμηδενίστηκαν. Ηρώτη τελική ήταν αυτή του Ντέλετιτς στο 65’ με σουτ έξω από την περιοχή και στη συνέχεια τη σκυτάλη την πήρε ο Ατρόμητος. Στο 79’ και το 87’ δεν τα κατάφερε ο Κουλούρης αλλά στο 89’ ο Μανούσος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Γιακιμόβσκι, Φατιόν (58′ Σεσέροβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (85′ Λεοζίνιο), Ντέλετιτς, Νούνιτς (77′ Σικάφκα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Κατράνης, Μάντσον (82′ Νάτσος), Ούμπιδες, Ενσικουλού (66′ Μπρούνο), Ουάρντα (85′ Μανούσος), Κουλούρης.

sdna.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις