Β’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 15ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)  

Συναρπαστική είναι η εξέλιξη του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας, όπου με την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής είδαμε τους τρεις, από τους τέσσερις που προηγούνται στη βαθμολογία, να έχουν απώλεια βαθμών.

Αυτή η συγκυρία διατήρησε στην πρώτη θέση τη Δάφνη με 32 βαθμούς κι από εκεί και πέρα έχουμε τριπλή ισοβαθμία στους 29 πόντους μεταξύ Αγχιάλου,  Τοξότη και Ιάσονα Άλλης Μεριάς!

Ως κερδισμένη της αγωνιστικής προκύπτει η ομάδα της Αγχιάλου, η μόνη που κέρδισε,  έχοντας βέβαια και το ευκολότερο έργο, καθώς αντιμετώπισε την ομάδα του Πηλέα επί του οποίου επικράτησε με 4-0.

Επίσης, σε κυριακάτικο αγώνα ο Ιάσονας έχασε την μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στον πόντο από την κορυφή, καθώς στην έδρα του ήρθε ισόπαλος με την Μακρινίτσα με σκορ 1-1.

Στη σαββατιάτικες αναμετρήσεις, ο Τοξότης αν κι αγωνιζόταν για περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω  κι ενώ είχε προηγηθεί στο σκορ, γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Αθλητική Ένωση 2002 (1-2).

Την ίδια ώρα,  το απόγευμα του Σαββάτου,  η πρωτοπόρος Δάφνη στο γήπεδο Διμηνίου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα ριζομύλου – που δύσκολα πλέον ηττάται-   με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο Παγασητικός επανήλθε στις νίκες επικρατώντας  εκτός έδρας με 2-1 επί των Μικροθηβών και ο Πανιώνιος συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις προσέθεσε ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό του, επικρατώντας με 2-1 επί του Άνθιμου Γαζή στο γήπεδο Αγ. Γ. Νηλείας.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής
ΦΘ Αγχίαλος-Πηλέας 4-0
Τοξότης-ΑΕ 2002 1-2
Δάφνη-Αστέρας 0-0
Μικροθήβες-Παγασητικός 1-2
Ιάσων-Μακρινίτσα 1-1
Ανθιμος Γαζής- Πανιώνιος 1-2
Ρεπό: Ελευθεριακός

Η Βαθμολογία

Η επόμενη 16η αγωνιστική
Τοξότης- ΦΘ Αγχιάλου
Πηλέας- Ελευθεριακός
ΑΕ 2002- Δάφνη
Αστέρας Ριζ.- Ιάσων Α.Μ.
Παγασητικός- Άνθ. Γαζής
Ρεπό: Μικροθήβες

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις