Χωρίς νικητή το ντέρμπι κορυφής, Δήμητρα-Διαγόρας (ρεπορτάζ αγώνα)

Σε μια αναμέτρηση που είχε κάκιστο θέαμα, πολλά νεύρα κι ένταση, Δήμητρα και Διαγόρας ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην Ευξεινούπολη. Το στοιχείο που χαρακτήρισε το ματς ήταν οι συνολικά πέντε αποβολές, τρείς για τους γηπεδούχους και δυο για τους φιλοξενούμενους.

Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου, με πλήθος φιλάθλων κι από τις δυο πλευρές να παρακολουθούν την αναμέτρηση.

Πολλά παράπονα εκφράστηκαν από τις δυο ομάδες για το πειθαρχικό έλεγχο που άσκησε ο διαιτητής Καλατζής.

Στο πρώτο διάστημα της αναμέτρησης, έχοντας και το πλεονέκτημα της έδρας, οι γηπεδούχοι μπήκαν με δύναμη στην αναμέτρηση και πίεσαν το Διαγόρα.

Πέναλτι ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι στο 14΄, σε μαρκάρισμα που έγινε πάνω στον Σπ. Καραπλιάγκο, με το διαιτητή Καλατζή να δείχνει φάουλ, θεωρώντας ότι η παράβαση ήταν εκτός περιοχής.

Στο 30’ ωραία ενέργεια στα δεξιά από τον Κρανά, ο Βούλγαρης έκανε το σουτ για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Βουραζέρης και στην επαναφορά ο Παπαδόπουλος δεν τα κατάφερε.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αραπίτσα, με τη  μπάλα όμως να βρίσκει σε σώματα και να καταλήγει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά στο παιχνίδι και είχαν τον έλεγχο. Όλα όμως ανατράπηκαν στο 55΄ όταν ο Αργ. Κυριάκος (Δήμητρα) έκανε φάουλ στο κέντρο και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Σ’ αυτό το σημείο ακολούθησε συμπλοκή με το διαιτητή  να μοιράζει κόκκινες κάρτες σε άλλους τρεις παίκτες. Τον Θωμαΐδη για τους γηπεδούχους και τους Τάσο Κυριάκο και τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Βουραζέρη για τους φιλοξενούμενους. Έτσι οι δυο ομάδες συνέχισαν με εννέα παίκτες καθεμιά και την εικόνα του παιχνιδιού πλέον να αλλοιώνεται.

Στο διάστημα που οι δυο ομάδες έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και απείλησαν.

Στο 80’ ο Γουτούλης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Στεφανή, αλλά στο τετ α τετ που ακολούθησε αντέδρασε πολύ καλά ο τερματοφύλακας Μπράνος, που βγήκε νικητής από τη μονομαχία. Στο 82΄ακολούθησε ακόμα μια αποβολή για τους γηπεδούχους, με απευθείας κόκκινη του Τσιάτσιου κι έτσι η Δήμητρα έμεινε με οκτώ ποδοσφαιριστές.

Η τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης έγινε στο 84’ με κεφαλια του Σπ. Καραπλιάγκου από σέντρα του Κουβελά, που δεν βρήκε στόχο.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Καψιώτης, Νικηφοράκης, Κυριάκος, Στεφανής, Τσίατσιος, Κρανάς, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης (65’ Τιμπλαλέξης), Αραπίτσας (71’ Κακλιάς)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Πρασσάς, Καλιακούδας (46’ Λ. Καραμανλής), Καραπλιάγκος, Κουβελάς ( 85’ Θ. Βαλωτής), Λάιος, Αλαμάνης (55’ Τσιότρας), Κυριάκος, Γουτούλης
*Πηγή φωτο: diagorasstef.blogspot.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις