Επιστροφή στις νίκες για Αγ. Παρασκευή

Επιστροφή στις νίκες για την Αγ. Παρασκευή, που επικράτησε του Ηρακλή στο Βασδέκειο με 2-0 και πανηγύρισε “τρίποντο” μετά της 6η αγωνιστική, έχοντας στο ενδιάμεσο διάστημα μόλις μια ισοπαλία.

Από την άλλη πλευρά, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του Β. Πανόπουλου στον πάγκο του Ηρακλή, οι “κυανόλευκοι” δεν κατάφεραν να συνεχίσουν τη συγκομιδή βαθμών, αν και  σ’ αυτό τον αγώνα δείχνουν να ανεβάζουν την απόδοσή τους.

Στο α’ μέρος πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι τα γκoλ που τους έδωσαν τη νίκη. Τρία δοκάρια συνολικά στην αναμέτρηση, δυο για τους γηπεδούχους κι ένα για την Αγ. Παρασκευή.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ από πολύ νωρίς, όταν στο 3’ ο Σιόβας με πλασέ νίκησε τον Πολυμέρου. Στο 34’ Πάσα με σουτ έκανε το 0-2, με τον ίδιο παίκτη να έχει δοκάρι λίγο πριν τη συμπλήρωση του εικοσάλεπτου.

Οι γηπεδούχοι στο β’ μέρος ήταν πιο πιεστικοί, προσπάθησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Δεν τα κατάφεραν όμως, αφού ο Παπαϊωάννου δυο φορές σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας στο 70’ και 75’.

Από εκεί και πέρα χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους να προσπαθουν ασκώντας πίεση και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν με κάποια αντεπίθεση

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Πολυμέρου, Μπατσικώστας (75’ Κικίδης), Μακρής (70’ Μπόζης), Στρούγκης, Τσαντόπουλος, Ευαγγέλου, Τανός (80’ Γκίκας), Δημητρίου,  Ίμπρα, Παπαϊωάννου, Γκάγκας.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Χρόνης (88’ Πετρούλιας), Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Πάσα (75’ Ρουσσάς), Μαστακούλης, Τσίλογλου, Ρακής, Σιόβας (88’ Στέκας), Κατσαγεωργίου (72’ Τρίμμης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις