Συνεχίζει νικηφόρο σερί και “φτάνει” κορυφή… ο Ρήγας

Ακόμα μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ρήγας Φεραίος, επικρατώντας στην έδρα του επί του Σαρακηνού με 2-0. Η ομάδα του Βελεστίνου εχοντας το Μ. Ζιάκα  στον πάγκο (ανέλαβε την 9η αγωνιστική), έχει καταφέρει το απόλυτο νικών. Έτσι ο Ρήγας παραμένει σε απόσταση μόλις τριών βαθμών από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα,  ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο με τη Σκιάθο. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως αν το κερδίσει, μπορεί να γίνει η τρίτη ομάδα που θα ισοβαθμεί στην κορυφή.

Από την άλλη πλευρά,  ο Σαρακηνός παρά τη βελτιωμένη απόδοση, δεν κατάφερε γι’ ακόμη ένα παιχνίδι να πάρει τη νίκη, αν και στη συγκεκριμενη αναμέτρηση, πέραν του ότι αντιμετώπιζε εκτός έδρας μια απο τις καλύτερες και πληρέστερες ομάδες του πρωταθλήματος, το ματς δεν του πηγε. Από το 30’ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο (αποβολή Γ. Μόσιου), ενω στο ίδιο διάστημα ο Γ. Φασουράκης αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του, αφού υποχρεώθηκε σε αλλαγή λόγω τραυματισμού.

Οι ποδοσφαιριστές του Σαρακηνού ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, όταν στο 4ο λεπτό ο Αλ. Απ. Σιώμος  έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παπαγιάννης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στην επόμενη καλή στιγμή του παιχνιδιού (13’) ο Πάσχος με προβολή  μετά από γύρισμα του Νασιακόπουλου έκανε το 1-0.

Στο 30’ είχαμε την αποβολή του Μόσιου με απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά και τον τραυματισμό του Αλ. Απ. Σιώμου,  που πέρασε εκτός αγώνα.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους (48’),  οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική ευκαιρία, όταν ο Δαμάσκος βγήκε σε θέση τετ α τετ, αλλά ο εξαιρετικός Παπαγιάννης,  όποτε χρειάστηκε, επικράτησε στο τετ-α-τετ και διατήρησε το προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα του.

Η φάση που εδραίωσε το αποτέλεσμα υπέρ των γηπεδούχων ήρθε στο 52’, όταν Νασιακόπουλος και Σπαθής συνεργάστηκαν από αριστερά, για να φτάσει η μπάλα στον Σέττο  που έκανε το σουτ με τη μία και  πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ αφού η μπάλα αρχικά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στο βάθος της εστίας του Γράντα.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε σοβαρή αντίδραση για τους φιλοξενούμενους, που συμβιβάστηκαν με το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά ο Γράντας όποτε χρειάστηκε αντέδρασε σωστά.

ΡΗΓΑΣ Φ.: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Γ. Αλεξίου (71’ Σουγκάρης), Πάσχος (74’ λ.τρ. Σταμάτης), Βανγκέλι, Τσιαντής, Νασιακόπουλος (90’ Χότζα), Σέττος.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Κουσκουρίδας, Αναστασίου, Ρακής (74’ Αλ. Γ. Σιώμος), Μοράλες, Γιαμαλής, Θάνος (61’ Μπακάλης),  Αλ. Απ. Σιώμος (30’ λ. τρ. Δαμάσκος), Καλαμάτας, Τζίκας, Γ. Μόσιος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις