Νίκη κορυφής ο Αίας, επί της Αγ. Άννας

Ο Αίας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε η ισοπαλία στο ντέρμπι των πρωτοπόρων της Α’  ΕΠΣΘ και κάνοντας το “χρέος” του με τη νίκη επί της Αγίας Άννας (2-1), έπιασε κορυφή αφού συγκατοικεί πλέον στην πρώτη θέση με την Δήμητρα.

Η ομάδα της Σούρπης συνέχισε την “τρελή” της πορεία, με δέκα νίκες και μια ισοπαλία στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές.

Στο  συγκεκριμένο παιχνίδι, που έγινε στο γήπεδο Αχιλλείου, το έργο των γηπεδούχων ήταν ακόμη πιο δύσκολο, αφού λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ωστόσο, ήταν καλύτεροι και δίκαια έφτασαν στην νίκη, έχοντας περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν.
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 (32΄) με τον Σφάκα, μετά από σέντρα του Στεργιόπουλου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (33’) ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, σε μια φάση με εντυπωσιακή εξέλιξη. Με τη σέντρα που έγινε μετά το γκολ που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι, ο Αραπίτσας έκανε σουτ από τη σέντρα με τη μπάλα να έχει ψηλοκρεμαστή τροχιά, να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει στο Χειλά, που ακολούθησε τη φάση και κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το γκολ της νίκης  ήρθε για την ομάδα της Σούρπης στο 72’, με πέναλτι σε ανατροπή του Κωστούλα, που εύστοχα εκτέλεσε ο Θαν. Κατσαβριάς. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 70΄ με κεφαλια του Αραπίτσα.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος (60’ Κωστούλας), Μακανίκας, Μιχόπουλος, Πλαβός, Μπιρτσάι, Χριστέλος,  Τσόγκας (76’ Χουλιαράς), Αραπίτσας, Χειλάς (81’ Ξηροκώστας), Θ. Κατσαβριάς (88’ Μπένος).
ΑΓ. ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Θ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος,  Πετσιμέρης (46’ Κριτσίνης), Σκοπός, Αλεξανδρίδης, Σ. Τσιουρέλης (80’ Ζαφειρίου), Αντωνίου, Χατζητρακόσιας, Κ. Τσιουρέλης, Σφάκας

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις