ΒΙΝΤΕΟ: Η Συν Τύπου Ολυμπιακός Β- Θησέας

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση Ολυμπιακός Β.- Θησέας, που έγινε στο Πανθεσσαλικό κι ανέδειξε ως νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 2-0.

Οι δυο προπονητές Λάκης Μπακάλης και Περικλής Αμανατίδης, όπως και οι ποδοσφαιριστές Αργύρης Κουτσιρίμπας για τους φιλοξενούμενους και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Μανώλης Νικολακάκης για τους “ερυθρόλευκους”, έκαναν δηλώσεις αναλύοντας την εικόνα του παιχνιδιού, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα, ενώ  έδωσαν απαντήσεις και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και οι τοποθετήσεις των παικτών. Από τη μια ο τερματοφύλακας του Θησέα έκανε αναφορά για επεισόδιο που υπήρξε στο ημίχρονο μεταξύ συμπαίκτη του και μέλους του προπονητικού τιμ των γηπεδούχων, αλλά και τις εξηγήσεις που δόθηκαν.

Ο Μ. Νικολακάκης, μεταξύ των άλλων, έκανε αναφορά στο κλίμα που αντιμετώπισε  με τον ερχομό του στον Ολυμπιακό Β., αλλά και για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα που αγωνίζεται και πως την αντιμετωπίζει…

Οι δηλώσεις των δυο προπονητών σε κείμενο:
Π. Αμανατίδης: Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο
Λ. Μπακάλης: Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, υστερήσαμε δημιουργικά

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις