Μαντζίρης: Σημαντικό που δεν είχαμε περισσότερους τραυματισμούς

Ο Λάζαρος Μαντζίρης, όπως και στο ματς με τον Α.Ο. Σελλάνων, έτσι και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε γκολ, κλειδώνοντας αυτή τη φορά τη νίκη της ομάδας του. Ο υψηλόσωμος επιθετικός στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου που δυσκόλεψε την ομάδα του να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί και που ζητά ο προπονητής της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζαρου Μαντζίρη:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους αντιπάλους. Είναι σημαντικό πως εκτός των τριών βαθμών που κατακτήσαμε και πλην του τραυματισμού του Γιώργου Ιορδανίδη, που ελπίζουμε πως δεν είναι κάτι σοβαρό, κανείς άλλος ποδοσφαιριστής δεν αποχώρησε τραυματίας από έναν επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, θα τονίζω και πάλι πως ο κακός αγωνιστικός χώρος μας επηρέασε αρκετά. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις με τον προπονητή μας. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, όμως το γκολ δεν ήρθε. Στην επανάληψη χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας, όμως βρήκαμε τις μία-δύο φάσεις που σκοράραμε και κατακτήσαμε το πολυπόθητο τρίποντο».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις