Απάντησε στην Ιωλκό ο ΑΟ Σκοπέλου

Την απάντησή του στα όσα κατήγγειλε η Ιωλκός Βόλου, έδωσε ο ΑΟ Σκοπέλου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε:


«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΙΩΛΚΟΥ ΒΟΛΟΥ για τα όσα ισχυρίζονται ότι συνέβησαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ και του ΙΩΛΚΟΥ ΒΟΛΟΥ το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019.

Αρχικά, ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του ΙΩΛΚΟΥ ΒΟΛΟΥ έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα σε μια συνήθη ποδοσφαιρική φάση (διεκδίκηση μπάλας). Αμέσως επενέβη ο γιατρός του αγώνα για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, και με τη συνοδεία μέλους του ΔΣ του ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κ.Υ. ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ενώ ο δεύτερος γιατρός του αγώνα συνέχισε την παρουσία στο γήπεδο.

Όσον αφορά τον προπονητή του ΙΩΛΚΟΥ ΒΟΛΟΥ κο Σταμπουλή, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έβριζε συστηματικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και συγκεκριμένα τον ποδοσφαιριστή Χρυσάνθη χωρίς προηγουμένως να έχει προκληθεί από κανέναν. Και ενώ θα μπορούσαμε να τον έχουμε καταγγείλει σε όλους τους επίσημους φορείς, δεν το πράξαμε, για να μην δυναμιτίσουμε περαιτέρω την ατμόσφαιρα και λόγω των καλών σχέσεων που διατηρούμε με την ομάδα του ΙΩΛΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Ο ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ απ’ την αρχή της ίδρυσής του (1987) προάγει το αθλητικό πνεύμα και το ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’ διατηρώντας ζωντανή τη φλόγα του αθλητισμού στο νησί μας. Έχουμε αποδείξει τόσα χρόνια τη φιλοξενία μας στις ομάδες που μας επισκέπτονται, με τελευταίο παράδειγμα την νεανική ομάδα ΕΡΜΗΣ, η οποία έστειλε δημόσια ευχαριστήρια επιστολή για τη φιλοξενία.

Εκ του ΔΣ

ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ»