ΑΕΚ: Υπάρχει “φωτιά” για Ντέλετιτς

“Άναψε “φωτιά” ο Αλέξης Κούγιας με τη δήλωσή του ότι “ο Ντέλετιτς έχει υπογράψει στην ΑΕΚ”. Επισήμως από την ΠΑΕ, δεν διέψευδαν το θέμα, βέβαια είναι πάγια τακτική των ανθρώπων της πρωταθλήτριας, να αποφεύγουν οποιαδήποτε τοποθέτηση του συγκεκριμένου παράγοντα που να τους εμπλέκει. Ακόμα κι όταν ο Κούγιας προβαίνει σε δυσφημιστικά σχόλια.

Ωστόσο, είναι κοντά στην αλήθεια το ότι ο 25χρονος Σέρβος ακραίος επιθετικός, είναι από αυτούς που έχει υποδείξει προς παρακολούθηση ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λυμπερόπουλος. Το αν ήδη υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ακόμα δεν είναι διαπιστωμένο. Πάντως και οι δύο πλευρές τηρούν σιγή ιχθύος.

Το κατά πόσο, λοιπόν, η υπόθεση αυτή είναι τόσο προχωρημένη που να υπάρχει ήδη και υπογεγραμμένη συμφωνία της “Ενωσης” με τον ποδοσφαιριστή, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Δεν αποκλείεται ωστόσο να είναι πραγματικό σενάριο. Να έχει δηλαδή μπει γερά η ΑΕΚ για την απόκτησή του και διόλου απίθανο να έχει έχει όντως έλθει σε συμφωνία μαζί του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αλλωστε, ο Ντέλετιτς έχει από τον περασμένο Γενάρη αποκτήσει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί, ενώ έχει αρνηθεί να υπογράψει επέκταση συνεργασίας με την ΑΕΛ. Ο Ντέλετιτς είναι ένας εξτρέμ που παίζει και στις δύο πτέρυγες τις επίθεσης και έχει διακριθεί με την ομάδα της Λάρισας τα τελευταία δύο χρόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Ανήκει στην ΑΕΛ από τη σεζόν 2016-17. Φέτος σε 21 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου μετράει 5 γκολ και 2 ασίστ, ενώ συνολικά τις τελευταίες δύο σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει 51 παιχνίδια, έχοντας πετύχει 10 γκολ και μοιράσει 5 ασίστ. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν έχουν πέσει υπογραφές και το θέμα δεν παραμένει επίτηδες κρυφό, αυτός που θα αποφασίσει θα είναι ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις