Αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού Βόλου

Στη Στυλίδα αγωνίζεται την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο την τοπική ομώνυμη ομάδα, με αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα του επιτρέψει να παραμείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό το γεγονός πως η ομάδα θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Στάθης Ρόκας εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ έτοιμος είναι και ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Θησέα. Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να ηγηθεί της επίθεσης των «ερυθρολεύκων», όπως συνέβη και στην αναμέτρηση με τον Πιερικό, στην οποία είχε σημειώσει και τα δύο γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-1 επί της ομάδας της Κατερίνης.
Αν και ακόμη είναι νωρίς για να γνωρίζουμε τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής. Στην άμυνα, πάντως, δεν αναμένονται αλλαγές, με τον συναγωνισμό να είναι πιο έντονος μεσοεπιθετικά.
Ο Περικλής Αμανατίδης θα πάρει τις αποφάσεις του μετά και την προπόνηση του Σαββάτου, όταν και θα έχει ολοκληρωμένη άποψη για όλους τους παίκτες, όσον αφορά την αγωνιστική τους κατάσταση, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, πως πολλά θα εξαρτηθούν και από το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», βάσει των χαρακτηριστικών της αντίπαλης ομάδας, αλλά και των γηπεδικών συνθηκών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις