ΝΠΣ Βόλος: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Καραϊσκάκη

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ, πρώτης του δευτέρου γύρου.

Οι «κυανέρυθροι» μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή σημείωσαν δύο νίκες, με Αιγινιακό εκτός (σε εξ αναβολής παιχνίδι) και Αήττητο στη Νεάπολη, εκμεταλλεύτηκαν τις βαθμολογικές απώλειες των ομάδων που ακολουθούν στη βαθμολογία (Κέρκυρα και Απόλλων Λάρισας), με αποτέλεσμα να έχουν μια σημαντική διαφορά εννέα βαθμών από την δεύτερη της κατάταξης Κέρκυρα.

Ο Χουάν Φεράντο δεν μπορεί να υπολογίζει για το Κυριακάτικο παιχνίδι στις υπηρεσίες των Καραγκιολίδη, Κότο και Ρούσσο, που είναι τραυματίες, ενώ επιστρέφουν οι Φράγκος και Πίσπας, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

Αποκλειστικός στόχος των «κυανέρυθρων» είναι να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, γνωρίζοντας, ωστόσο, πως ο Καραϊσκάκης εντός έδρας παρουσιάζεται δυνατός και το ματς θέλει προσοχή.

Η προετοιμασία των παικτών του ΝΠΣ Βόλος ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Μεταξύ αυτών αναμένεται να είναι και ο Θωμάς Βασιλείου, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της νέας του ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις