Με στόχο τη διάκριση ο ΟΥΚ Βόλου στο πρωτάθλημα Μίνι Παίδων

Το «αύριο» της ελληνικής υδατοσφαίρισης, η μικρότερη ηλικιακά κατηγορία του αθλήματος, αυτή των Μίνι Παίδων (γεννηθέντες το 2006 και μικρότεροι), ξεκινά την προσπάθειά της για διάκριση το επόμενο Σαββατοκύριακο. Συνολικά 59 ομάδες σε 14 ομίλους συμμετέχουν στην Α’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί με τους καινούριους κανονισμούς της υδατοσφαίρισης και οι άνθρωποι του αθλήματος περιμένουν με ενδιαφέρον και περιέργεια την παρθενική εφαρμογή τους.

Η ομάδα του ΟΥΚ – ΒΟΛΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ συμμετέχει στον όμιλο του Βόλου με στόχο την διάκριση. Απέναντί τους οι ομάδες της ΝΕ Λαμίας και του συμπολίτη ΟΕΑ-ΝΑΒ. Οι προπονητές Θωμάς Μεφσούτ και Δημήτρης Κόφφας επέλεξαν τους παρακάτω αθλητές για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου:

Βασιλούδης Θ., Μαρσουβανίδης Μ., Ρουμελιώτης Γρ., Κουρκούβελος Ι., Κανάκης Χρ., Ρουμελιώτης Σωτ., Κάβουρας Β., Γλούμης Π., Τουλιάς Ν., Παπαγιάννης Θ., Γεωργατζάς Κ., Κυριαζής Δ., Μοναστηριώτης Α., Πανίδης Ν., Ανδρέου Φ., Ρίζος Π.

Οι αγώνες του ομίλου του Βόλου θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο της Ν.Ιωνίας. Το πρόγραμμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Παρασκευή ώρα 20.00 ΝΕ ΛΑΜΙΑΣ – ΟΕΑ ΝΑΒ

Σάββατο ώρα 11.00 ΝΕ ΛΑΜΙΑΣ – ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ

Σάββατο ώρα 20.30 ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – ΟΕΑ ΝΑΒ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου εύχονται στους «μικρούς» καλή επιτυχία στους αγώνες του Σαββατοκύριακου και να έχουν την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα.

Δελτίο Τύπου ΟΥΚ Βόλου